Thursday, 28 November 2013

Unii bloggeri trebuie să se rezume la scris

Dar ei vor să fie vedete și pe sticlă și astfel alunecă în ridicol. Pentru a da bine pe ecran trebuie să arăți într-un anume fel, să ai charismă, să ai umor. Dacă nu le ai pe astea mai bine rămâi cu scrisul, că ăla îți iese bine. Hai să privim câteva clipuri din categoria AȘA NU.

Începem cu Arhi. Despre look-ul său numai de bine, dar totuși, observ cumva un muc în nara stângă? Din cauza acestei dileme nu m-am putut concentra asupra sketch-ului său și am ratat toate glumele subtile.Mergem mai departe cu zeul sexului, autointitulatul centaur Radu Alexandu, care scrie la Pitici Gratis. Pe el l-am pomenit recent. Da, el e acel mascul feroce din virtual. Să cităm un comentator al clipului de mai jos, că o zice bine, deși tasta cam repede: "cum domle soarecu asta e radu de la pitici gratis? nene pt mine erai un semizeu un centaur un fel de al 2-lea Profirio Rubirosa,ce dracu cu vocea aia pitigaiata vrei sa fii futacios de mame?"


În urmă cu două săptămâni, Sebastian Bârgău, zis și Visurat, s-a gândit să ne facă educație sexuală. Reclamă la o clinică -> ban cinstit. A ieșit așa ceva (dați click pe link pentru că i-a scos embed-ul și nu pot posta clipul). Dar în schimb pot posta asta:


Prea tare sau ce?

Încheiem cu Zoso, deși exemple ar mai fi fost destule. În cazul maharajahului blogosferei comentariile sunt de prisos.