People with Cats

Ei reprezintă o categorie feisbuchistă la fel de enervantă ca aia numită people with kids. Există, evident, o singură diferență: unii își postează plozii, ceilalți își postează mâțele. La fel de mult, la fel de redundant, în aceleași identice ipostaze. Iar pisicile lor sunt la fel ca orice altă pisică de pe planetă, la fel cum un pruncalete este identic cu orice alt copchil. Nu e cu nimic mai special și cu nimic mai frumos, exact ca în cazul mâțelor. Din păcate, the cat is the new (bull)shit. It's been for quite some time, actually.

"Ce scumpică este! Hahah nu mai pot de râs! E o dulce! Să-ți trăiască!". Ăsta e genul de sirop care este postat de pizduțe atât la pozele cu pruncaleți, cât și la cele cu pisici. Îi poți da copy/paste de la o poză cu o pisică la una cu un bebe, fără nicio problemă. În categoria deviantă "people with cats" intră și cei care nu posedă o pisică, dar postează constant imagini cu pisici random. O subcategorie a acestei specii este resprezentată de cei care postează câini: poze cu al lor cățeluș, poze cu dulăi oarecare, glume cu câini, desene animate cu câini, poze cu maidanezi, îndemnuri la adopții și alte căcaturi de gen, de 5-7 ori pe zi, la modul "prietene, ai o obsesie...?". De ce e o subcategorie asta? Pentru că ăia cu pisici sunt cei care domină prin număr, dar din punctul meu de vedere acest comportament online este la fel de dubios, fie că postezi mâțe sau javre. Ceva e in neregulă cu țiglele de pe mansarda ta; după cum spuneau ăia de la Cypress Hill, insane in da membrane, insane in da brain.

E cu atât mai îngrijorător faptul că la aceste comportamente mâțofile se dedau oameni trecuți binișor de 30 de ani, de la care aș avea anumite pretenții. Inutil să mai spun că ăia care mă agasează cu mâțe și cu maidanezi pe Facebook primesc report la fiecare postare, asta până când mă lasă nervii de tot și fie le dau unfriend, fie mă dezabonez de la feed-ul lor.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?