Wednesday, 23 October 2013

Suporterii naționalei de fotbal sunt jumuliți de site-urile care vând bilete la meciul cu Grecia

Azi s-au pus în vânzare biletele la meciul de baraj pentru mondiale și am încercat să iau 4 bucăți, la tribuna a 2-a. Când să finalizez comanda pe myticket.ro, ce să vezi, m-am trezit cu două taxe suplimentare. Atenție, oameni buni: una pentru "rezervare" și alta pentru "procesare". Să muriți voi, maitichetiștilor, mi-am zis. Și am testat și celelalte două site-uri care vând bilete pentru acest meci: bilete.ro și biletefotbalonline.ro. Aveau și ele aceste două taxe extra, cu mențiunea că la bilete.ro erau denumite "de serviciu" și "administrativă". Vezi foto de mai jos, în care am inserat trei screens, de la fiecare site în parte.

Nu v-ar fi rușine, bulangiilor.  Profitați de faptul că biletele se vând ca pâinea caldă și că românul nu se va pierde în aceste detalii tehnice, legate de taxele voastre cretine, așa că v-ați spus că-i rost de ceva jumuleală. Nu știți ce naiba să mai inventați pentru a jecmăni lumea. Am făcut două comenzi online în ultima lună (dacă nu ma înșel una dintre ele chiar pe unul dintre aceste trei site-uri, când mi-am luat biletele la Steaua - Chelsea) și nu s-a pus problema decât de taxa de transport, nu și de rezervare, procesare, administrare sau mai știu eu ce masturbare. Bașca faptul că am putut plăti ramburs, la livrare, lucru care este imposibil acum, fiind musai să achiți online, când faci comanda.

Și nu mi-ar fi de acei 15 lei în plus pe care ar fi trebuit să-i dau pe taxele inventate de ei, în condițiile în care eram dispus să cumpăr bilete de 200 de lei, dar este o chestie de principiu. Nu accept să fiu tras în piept de acești găinari, iar pe voi vă sfătuiesc să vă luați bilete de la stadion sau să stați acasă, că se vede foarte bine și de acolo. Lucru pe care îl voi face și eu, în cel mai probabil caz.