Mircea Badea are două poze în DEX, alături de cuvintele "slugă" și "curvă"

Probabil sunteți la curent cu noul scandal din Antene: lui Bendeac i-a fost scoasă emisiunea din grilă pentru că a vrut să-l invite pe Banciu și, atenție, pentru că l-ar fi parodiat pe Mircea Badea (lucru pe care-l face de ani buni și care-l amuza chiar pe Badea însuși, el postând respectivele parodii pe al său blog). Detalii despre scandal găsiți aici, unde aveți inclusiv un clip cu poziția lui Banciu relativ la afacerea asta. Dar eu vreau să mă refer la altceva acum, anume la cât de slugarnică și duplicitară este această prostituată numită Mircea Badea.

Să recapitulăm. Badea îl înjura în toate felurile pe Ciutacu înainte ca acesta să vină în Intact, apoi au devenit foarte buni prieteni. Badea îl porcăia pe Adrian Ursu, pe care-l numea Zeul Somnului, pe când acesta lucra la Realitatea, dar după ce a venit în Intact au devenit, de asemenea, foarte buni prieteni și merg chiar în excursii împreună. Același Badea s-a apucat să-l ironizeze în toate felurile pe Moise Guran, după ce acesta a plecat din Intact. La fel procedează cu Paula Rusu, Andrei Bădin, Mădălina Pușcalău și Irina Petraru, după ce aceștia au plecat la Realitatea, respectiv B1. Cu bunul și deraiatul său prieten Oreste s-a tot înjurat pe Facebook în ultima lună, pentru că fie nu o pot tranșa în privat ca niște bărbați, fie e doar un show ieftin, premeditat. Pe Cristoiu îl numește băsist după ce a plecat de la Sinteza Zilei. Pe Turcescu îl jignește de multă vreme în toate felurile posibile, asta după ce umblă vorba că pe vremea când nu avea job-ul de la Latrina 3 îl suna și-l ruga să-l ajute să-și găsească unul. Lui Banciu îi spune că a înjura trustul Intact nu înseamnă libertate de exprimare  - conceptul ăsta e valabil doar atunci când ei, anteniștii, îi înjură pe alții. Iar mai nou s-a axat pe Bendeac, care nu mai e amicul său și comediantul amuzant, ci un om bolnav și o curvă cheală.

Prietene Badea, așa pe limbajul tău, curva (cu păr) ești tu și nimeni altcineva. Ești un lingău și un lătrac slugoi, un descreierat care mușcă de cur, ca un câine turbat, orice persoană care nu se aliniază intereselor securistului manipulant pe care-l servești. Îți schimbi imediat părerile, după cum bate vântul în pupa șefului tău, stimulată și de rimjob-ul pe care i-l oferi în mod constant. În septembrie, în plin scandal maidanezofil, erai atât de fals și penibil încât postai numai imagini scoase de la naftalină, cu tine și diverși câini, pentru a arăta cât iubești tu animalele (sanchi) și cum sprijini de fapt campania anti-eutanasiere dusă de trustul din care faci parte, deși ai lăsat foarte clar de înțeles că ai omorî chiar și câinii cu stăpân care te-ar ataca. Pomenești, la modul paranoid, slugi și propagandiști, când exact asta ești tu.

Așadar, ipocrizia și dublul standard de care dai dovadă în atâtea ocazii l-ar putea face și pe cel mai parșiv propagandist să se simtă prost cu el însuși. Că ai sau nu acest sentiment din când în când contează aproape deloc, știu, când în conturi îți intră lunar multe mii de euro pentru lătratul pe care-l prestezi. Nu-s deloc departe zilele în care îl vei înjura din nou pe Ciutacu (nu că n-ar merita) și, cine știe, te va lăsa fotomodelul ăla cu cap prea mare raportat la restul trupului, adică disproporționat, și vei spune și despre respectiva ființă că a fost o curvă.

Iată un clip făcut pe vremea când era ok ca Bendeac să-i imite pe lingăii varanului. Și chiar o făcea bine, omul are talent. Că mai scapă și glume de autobază sau că în realitate n-ar fi (din câte am auzit) chiar cea mai populară și mai interesantă ființă mă interesează mai puțin. Eu îl urmăresc foarte rar, însă atunci când l-am văzut i-am apreciat talentul. Nu e deloc ușor să faci ce face el și să imiți atât de bine atâtea personaje. Priviți.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?