Monday, 21 October 2013

Curva anului în politichia românească

Prin iulie vă vorbeam despre ipocriții anului din politică. Uitați de ei. Acum câteva zile vă explicam, a nu știu câta oară, de ce Mircea Badea e o curvă și o slugă. Uitați și de el, măcar Badea e o curvă fidelă și nu e om politic, ales de proștii care încă merg la vot. Ceea ce veți vedea în continuare depășește însă orice curvăsăraie, dar și orice limită a ridicolului.

Zilele astea au apărut niște clipuri cu Tudor Barbu, justițiarul otevist care în ianuarie se afla în PPDD și ironiza traseismul politic, afirmând (pe bună dreptate) că nu poți să-i ataci pe Voiculescu și pe Ponta pentru ca apoi să treci în barca varanului, adică în PC și, implicit, în USL. Cinci luni mai târziu, exact asta urma să facă și nen'tu Barbu. Iată-l însă cu ce patos făcea mișto de traseiști în ianuarie și ce întrebări retorice își punea în legătură cu ei.  "Să nu-mi spui că a plecat la PC ideologic!", tuna Tudorică înainte să se vândă la rândul său, fi-i-ar starea a dracului să-i fie.

Ok, iată clipurile. După cum ar spune Banciu, sunt colosale, bă. Scurte și la obiect. Eu nu mai pot, râd cu spume privindu-le. Încă o dată vă sfătuiesc: în viața vieților voastre să nu mai călcați la vot în țara asta, nici la locale, nici la (euro)parlamentare, nici la prezidențiale. Voi, cu ștampila voastră, puneți în funcție aceste curve.