Când serviciile RCS&RDS sug, apăi sug bine

Vă spuneam într-o vreme că-s fan RCS&RDS. Am fost abonatul lor în mai multe rânduri, în orașe și în locuințe diferite. Am testat și serviciile UPC de vreo două ori și pot spune că viteza netului e de câteva ori mai mică la ăștia, bașca faptul că primești decodorul ăla care te îmbătrânește rapid. Chiar și pe ai mei i-am convins să treacă de la UPC la RCS, ocazie cu care tata poate urmări o tonă de sport acum, pe cele trei canale DigiSport + știri de calitate pe Digi24, aceste posturi nefiind disponibile la UPC. Însă de vreo 5 zile mie îmi sare netu' în prostie, iar serviciul Felații Clienți al ăstora de la RCS este inaccesibil.

Motiv pentru care îi înjur cu patos pe acești băieți. Pentru că atunci când nu plătești factura până la scadență, primești somație pe email încă din prima zi cum că vei fi deconectat de la servicii. Ba uneori o mai primești o dată, imediat după ce ai plătit, pentru că "încă nu li s-a actualizat lista rău platnicilor". Dar iată că atunci când netul merge ca sula nu primești nicio somație. Nu ești "somat" să plătești mai puțin în luna respectivă, serviciul fiind mai prost. Și nici măcar niște scuze nu primești ca somație. Păi nu-i frumos așa, bulangiilor.

Și nu, problema nu e de la mine. Dacă aveam vreo setare aiurea nu m-aș mai fi putut conecta deloc. Cablurile sunt înfipte bine în mufe, am acel semnal luminos intermitent în laptop și este evident că nicio babă de pe scară n-a scos ceva din priză. Iar o prietenă se plânge de exact aceeași problemă de câteva zile. Deci e clar că-i "de la ei". Și e la fel de clar că-s lipsiți de profesionalism, atâta vreme cât o altă prietenă mi-a semnalat că n-a avut net vreme de trei zile, pentru că băieții de la RCS i-au schimbat username-ul fără s-o anunțe. Așa au vrut mușchii lor.

Astea-s servicii tipic balcanice care conferă o inutilă și ușor evitabilă bilă neagră unor cabliști care altfel ar putea domina piața și mulțumi clienții.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)