Referendum? Sondaj de opinie mai degrabă.

Referendumul anunțat ieri de către demagogul primar Oprescu se pare că este o labă. Rezultatul lui va avea zero efecte pe termen scurt, fiind mai degrabă un simplu sondaj de opinie. Asta pentru că momentan nu există o lege care să reglementeze eutanasia. Așadar degeaba se pronunță majoritatea pentru această variantă: ea nu va putea fi pusă în aplicare (ce parșiv ești, Oprescule, futu-te-n cap). Pe de altă parte, dacă populația va vota împotrivă și nu se va apela în veci la eutanasie, n-are sens să explic pentru a țânjpea oară de ce încă cinci generații după noi vor conviețui cu maidanezii pe străzi.

Reprezentant al speciei Zoophilus Imbeciliantum
Așa se întâmplă când nimeni nu are coaie să-și asume măsuri (doar aparent, atenție, nepopulare) și toți politicienii acționează numai din interesul electoral. Vorba lu' Banciu, dacă dă ciuma în locuitorii capitalei, Oprescu se apucă să facă referendum pentru a vedea dacă e cazul s-o stârpească? Deoarece astfel se traduce de fapt referendumul ăsta: exterminăm sau nu maidanezii? Căci fără eutanasie ei vor exista la infinit pe străzi. Sunt PREA MULȚI: îi extermini și apoi păstrezi curățenia, altfel nu rezolvi nimic.

Pentru ca referendumul să fie valid, trebuie să se prezinte la vot jumătate plus unu din numărul total al celor cu buletin de București. Sfatul meu e să mergeți la vot oricum. Eu aș merge și aș vota cu ambele mâini și cu picioarele dacă aș putea, dar sunt domiciliat în alt județ. Mergeți și votați pro eutanasie, măcar așa să avem mica speranță că acești aleși de căcat care ne conduc vor da o lege prin care să mierlim javrele, că altfel ne vor mânca pe toți. Nu-i lăsați pe descreierații ăștia cuțofili să dicteze din nou; probabil se vor apuca iar de flash mobs și vor aprinde lumânări prin parcuri pentru jigodiile de pe străzi, ca niște autiști irecuperabili ce sunt, punând presiune pe politicienii săraci cu duhul. Mergeți și votați și dați-le-o crunt peste bot.

La final, un disclaimer: am devenit intolerant cu orice formă de prostie pură care se revarsă în jur când vine vorba de acest subiect, chiar și când o văd la prietenii apropiați. S-a ajuns prea departe și dacă tu încă mai suspini după maidanezi și nu după semenii tăi, venind cu soluții ineficiente și total imbecile, înseamnă că ai mai multe probleme cu care eu chiar nu vreau să mă încarc. Și voi alege să mă îndepărtez. Să nu ziceți că nu v-am spus. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)