Ce l-a indignat pe utilizatorul român de internet în ultimele luni

Hai să facem un fel de top, în ordine cronologică.

  • Drama patetică a unei românce inadaptate, care de pe malul Tamisei, într-o scrisorică, înjura Occidentul, globalizarea, pe Satana și Satana mai știe pe cine, fiindu-i dor de România, de tradițiile de aici, de românașii neaoși & shit. Păi Occidentul nu-i pentru oricine și cu siguranță nu-i pentru caractere slabe sau persoane de modă veche. Sper, spre binele ei, că a revenit acasă între timp. Oricum, faptul că această scrisorică a devenit virală nu a avut nicio justificare, deși mulți au empatizat cu ea.

  • "Criminalul care ne omoară urșii", de fapt o făcătură ordinară propagată în online de paiața numită Mihai Morar. Asta apropo și de cât de ușor se manipulează dobitocii cu o poză și un text, așa cum fac și cuțofili cre(ș)tini alde Oreste, care postează imagini cu câini omorâți prin alte țări, cu ani în urmă, lăsând să se înțeleagă faptul că ei ar fi uciși acum în România și fiind direct responsabil pentru defăimarea absolut gratuită a acestei țări, ăsta fiind exact lucrul pe care el ar vrea, vezi doamne, să-l împiedice, prin salvarea câinilor de la eutanasie.

  • Torționarii comuniști, scoși de la naftalină de o anchetă gandul.info. O labă. Uite d'aia nu mai putem dormi noi noaptea mai nou. Niște hodorogi bășinoși, care nu mai au mult de dus pe acest pământ, ajung vedete fără voie, doar pentru că unii se cred mari jurnaliști de investigație, vor să-și facă rating, în timp ce niște tovarăși îi plătesc pentru a distrage atenția opiniei publice de la alte probleme (nu bag mâna-n foc, dar e foarte posibil). Mai bine lăsați torționarii ăia feroce s-o mierlească de moarte bună, că oricum nu mai au mult. Senilii ăștia nici n-ar înțelege pentru ce sunt judecați și poate că nu ar apuca sfârșitul procesului. Ce căcat ați păzit vreme de 24 de ani?

  • Schimbările efectuate de serviciile online pe care le utilizează din proprie inițiativă și fără a-l costa ceva, ba chiar având posibilitatea să facă bani cu ajutorul lor și/sau să primească free entertainment.

  • "Cum, nu-ți place Roger Waters? Nu asculți Pink Floyd? Nu vii la concert?" Mă, nu.

  • Roșia fuckin' Montana. Nu mai pot cu acest subiect, am vorbit de mai multe ori despre el, printre altele aici și aici. Doar când aud/văd aceste două cuvinte mă zburlesc ca un arici și intru în shut-the-fuck-up-I-don't-give-a-fuck-and-you-shouldn't-either mode. #unitisalvam / #salvatiopula.

  • Eutanasia maidanezilor. Nu se va face, e clar ca lumina zilei. Am detaliat foarte clar aici. Între timp s-au mai petrecut lucruri care (din păcate) îmi dau dreptate: Oprescu a făcut o licitație de formă, oferind unor firme fantomă ecarisajul maidanezilor. Problema e că firmele alea se ocupă cu stomatologia și consultanța, nu cu ecarisajul, au doar 2-3 angajați în acte și la sediile lor de fapt nu-i nimeni. Mda, nimic dubios. Iertați-l, doamnă, dacă puteți! 'Tu-l în soare pe mă'sa de nenorocit. Mai mult decât atât, niște porci de parlamentari s-au apucat să conteste constituționalitatea eutanasiei câinilor. Tare rapid și eficient se mișcă lucrurile în acest freak show country, numită România! În condițiile astea, dacă te consideram imbecil când plângeai după maidanezi, acum te consider demn de cămașa de forță dacă în continuare o faci și mobilizezi masele să salveze "sufletele nevinovate" de pe străzi, dat fiind faptul (absolut evident pentru orice inteligență medie) că ele nu vor păți nimic. Deja nu mai este vorba de o discuție pro - anti eutanasie aici, ci de o concluzie de bun simț, care se poate trage cu ochiul liber, fără analize aprofundate, hârte și pix sau mai știu eu ce inside info. Adică ok, ești un respins de societate cu disfuncții de ordin afectiv, care-și plasează empatia la adresa unor javre absolut inutile, dar ești chiar atât de prost încât nu realizezi că politicianul român nu are niciun interes să strângă câinii de pe străzi măcar, ce să mai vorbim de omorârea lor?

Acum mă sperie faptul că s-ar desființa Radio Guerrilla și să te ții avalanșă de proteste, petiții, lacrimi și statusuri indignate. Internautul român și-a găsit deja o nouă cauză și jură că-și va da ultimul click în lupta din toți megabiții întru salvarea ei. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)