Antena 3, până unde și până când?

Știți că-i înjur pe abjecții ăștia de ani buni. Între timp chiar și cei mai proști dintre telespectatorii lor încep să se prindă ce le poate pielea de varan. Ridicolul în care se scaldă Gâdea & co atinge proporții cosmice. În mod normal un astfel de post ar trebui să fie desființat prin simpla scârbă și indiferență a publicului. Probabil ați auzit de ultimele isprăvi ale lor, de eternul dublu standard al lui Badea în relația cu noțiunea de protest (văd că jegurile au blocat clipul ăla care-l demasca), de manipularea prin omitere a lui Gâdea, vezi cazul Patapievici și terenul lui de la Roșia Montană (detalii aici) și, mai nou, de "amenințările cu moartea" pe care le-au primit Gâdea și Badea, de la un blogger hipster, care susține că presa e moartă și de fapt nu amenință pe nimeni (detalii aici). 

Îi mai urmăresc din când în când pe Facebook pe ăștia, aproape deloc la TV, pentru a vedea până unde va merge acest freak show și când va exploda buba. If ever. Apropo, Gâdea m-a blocat pe wall-ul lui, după ce l-am ironizat de câteva ori, fără să-l înjur câtuși de puțin, ci rafinat. Probabil sunt un băsist propagandist plătit, că doar un astfel de specimen le poate fi împotrivă, altfel nu te poți afla în dezacord cu ei, așa-i?

Au terfelit în ultimul hal noțiunea de jurnalist, anteniștii ăștia nici n-ar mai trebui să iasă din casă, ce să mai vorbim de profesatul în media. Ca să cităm zicala preferată a lui Badea și Gâdea, ne putem întreba și noi: așa ceva?! Priviți numai ce comentarii primesc chiar pe site-ul lor oficial, acolo unde erau linși în rozetă până deunăzi:


Recunosc că până acum ironizam petițiile și nici acum nu-s deloc convins de puterea lor, însă Digi24 a explicat recent care-i treaba cu ele, subliniind faptul că autoritățile ar fi obligate să dea un răspuns oricărei petiții, în maxim 30 de zile. Așa că dacă vă interesează să semnați pentru desființarea acestei mizerii ordinare numită Antena 3, intrați aici. Știu că par un ipocrit dacă spun că eu nu o semnez, dar consider că tocmai asta nu sunt și prefer să fiu sincer: nu cred că petiția are vreo influență, mai ales în acest caz. Dar cine dorește e liber să încerce.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)