Probabil cel mai limbist talk show de sport zilnic din România

La DigiSport există un hipopotam slinos care-și caracterizează emisiunea ca fiind "probabil cea mai bună din România". Am mai vorbit despre el și despre isprăvile care l-au descalificat pe viață ca jurnalist. Însă Hipopotamovici o arde netulburat și-n ziua de azi, aplică grețoase limbi în dosul invitaților săi, comite erori gramaticale, face can-can, spune "ștaf" în loc de "staff", ne omoară cu "veveve-urile" pe care le rostește pentru fiecare site menționat (deși ele sunt implicite), folosește cuvinte cum ar fi "bulan" și "caterincă" și, una peste alta, trimite într-un mare derizoriu atât meseria de moderator cât și un post pe care în general îl apreciez.

Astăzi am asistat la un spectacol efectiv grotesc. Hipopotamovici l-a sunat pe Mihai Stoica (pe seama ultimelor isprăvi ale acestei scelerate și ipocrite maimuțe nu mai am putere să comentez) iar așa-zisul manager general al Stelei s-a arătat afectat nevoie mare, de zici că murise mă'sa. Nu exagerez cu nimic. Abia vorbea, sărăcuțul. Dar știți de ce? Pentru că "prietenul lui cel mai bun, Gigi", e la zdup și nu i se permite să iasă nici măcar un pic așa. "E cumplit fără cel mai bun prieten", a oftat Meme-ul. Să mori tu? Grijania mă'tii de parșiv slugarnic astăzi și mâine. Iar slinosul și agramatul moderator a mărturisit, într-un exces de sinceritate și afecțiune, că lui îi lipsește Gigi, așa cu bune și cu rele. Îi lipsește omul Gigi Becali, fraților. Și era, la rândul său, foarte afectat de chinul prin care trece un infractor dovedit care nu ar avea dreptul la permisii afară de la mititica în nicio țară normală, cretinilor!

Și uite așa prostiți voi pleava societății, care și așa e tare slabă de înger. Și uite așa mi se taie mie de emisiunile "despre sport" și de unele echipe mult prea mediatizate și arogante. Și tot așa mi s-a sculat subit că-s suporterul Legiei. Da, vreau ca Legia să elimine Steaua pentru a mai tăia un pic din înfumurarea ăstora (îl includ și pe Reghecampf aici, în ultima vreme și-a luat-o în cap și e tot mai infatuat și arțăgos în interviuri - așa pățești când ești tovarășul lui Meme și angajatul lui Becali). Așa cum am mai spus, eu nu sunt un suporter adevărat și nici nu vreau să fiu. Nu pot disocia clubul în sine de paiațele care-l conduc. A mă bucura pentru Steaua înseamnă a mă bucura pentru ei sau cot la cot cu ei. Iar a merge la meciuri înseamnă a le vărsa bani în buzunare. Nu spun că e ok cum gândesc și nici că așa ar trebui să facă toată lumea, e doar punctul meu de vedere, unul cât se poate de subiectiv.

Iar ție, obezule, rușine să-ți fie. Ție dor de Gigi, ha? Dacă aș fi rostit vreodată așa ceva, fie numai la mișto sau la beție, n-aș mai fi ieșit din casă decât cu mască. Păi du-te după el la bulău și fă-i un rimjob acolo. Gigi Becali, eroul analfabeților și cocalarilor, este în continuare propagat ca model - super patron, om de sport și de tv, prieten. Și ne mai mirăm că suntem unde suntem. Ne crucim că în România apare o nouă biserică o dată la 3 zile, dar școlile și spitalele se închid. Avem o tonă de politicieni și conducători din sport anchetați penal, plus una bucată parodie totală, numită Liga 1. Suntem manipulați și prostiți, uneori chiar involuntar. Și consumăm încă toate aceste prostii care ni se oferă.

Suntem niște maimuțe primitive. Free Gigi!

P.S. Nu înțeleg ce caută un om rasat acolo, ca invitat permanent, anume Marius Mitran. Emană eleganță, inteligență și bun simț, d'aia mi-e foarte greu să-l asociez cu Hipopotamovici. De fapt, stai, știu ce caută. Bani.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?