Prima parte a demersului jurnalistic intitulat "Raport de țară" a ajuns la final

Sanda Nicola, Cosmin Prelipceanu și alți zeci de jurnaliști Digi24 bat țara în lung și-n lat de vreo 5 luni, pentru a prezenta românilor toate județele patriei sfânte și mult iubite, în cea mai amplă campanie TV despre regionalizare, făcută sub sloganul "Surprindem România". Am urmărit cu interes acest proiect, deși mi-au scăpat mai multe ediții și fără a fi influențat de faptul că personal cunosc două ființe care au muncit pe brânci în cadrul său.

Chiar am simțit că am călătorit prin țară, aflând lucruri interesante (devenisem chiar melancolic săptămâna trecută, când caravana Digi24 a transmis din Cluj). În seara asta, la 19.30, are loc ediția specială care încheie prima parte a Raportului de țară. Doamnelor și domnilor, felicitări!

Update: băsiști pe față băieții ăștia de la Digi. Păi cum? Să-i iei interviu președintelui, el să te laude pentru proiectul "Raport de țară", iar tu să nu-l înjuri, să nu-i sari la gât, să nu bagi nicio manipulare, nimic tabloid? Mai au de învățat de la vuvuzelele voiculiste. 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?