Dragi femininas, terminăm odată cu ipocrizia?

Hai să lămurim pentru totdeauna două aspecte elementare și axiomatice.

Dacă un bărbat te invită în oraș, într-o excursie sau într-o escapadă de weekend, el este intresat de tine la modul ĂLA, nicidecum în altul. Adică vrea să ți-o tragă sau să înceapă o relație cu tine. Ok, vrea să te cunoască mai bine, poate e chiar super manierat și tot tacâmul, dar scopul lui primordial este să determine dacă îi vei fi iubită sau parteneră de ghidușii. În condițiile astea, tu, femeie, ești fie prostuță, fie prefăcută, dacă apari cu vreun text de genul "Oh, și eu care credeam că vrei să fim cei mai buni prieteni! Deci nu d'aia mă invitai la cină și să ne dăm în bărcuțe (pe lac)?!". Nu, acel bărbat nu vroia asta. Desigur, există prietenii adevărate între un bărbat și o femeie, cu zero tensiune sexuală încorporată, dar acestea se formează (mai ales) în alte conjuncturi și mai rar spre deloc după ce el te-a chemat la dating. And mating.

Interesul inițial al unui bărbat pentru o femeie (exceptând cazurile în care gagiul este gay, impotent sau deprimat și părăsit de toți prietenii) este unul pur erotic.

Și încă una (vezi și clipul de mai jos, că de la el mi-a venit ideea acestui articol). Dacă tu, muiere, te îmbraci provocator, las-o jos că măcăne p'aia cu "Sunteți toți niște porci obsedați, vă holbați la decolteul meu, nu mă priviți în ochi și nu vă interesează personalitatea mea încântătoare!". Te-ai îmbrăcat provocator ca să, doh, provoci. Vrei să atragi priviri, admirație, complimente și (uneori) balele libidinoșilor. Și poate chiar vrei să le provoci unora fantezii la duș, you kinky lil' ^%*(#. Așa că nu mai face pe mironosița dacă ne alunecă ochii în decolteul tău enorm sau la cracii care se revarsă interminabil de sub minuscula fustiță. Altfel, așa cum spuneam și mai sus, ești fie prostuță, fie prefăcută. Atenție: a nu se confunda argumentele pe care tocmai le-am expus cu acel cretin principiu pe care marșează țațele proaste și meltenii frustrați, anume "Foarte bine c-a violat-o, dom'le! Ea și-a cerut-o! Păi nu vedeai ce despuiată umbla?!". În cazul ăsta este vorba de cu totul altceva.

Deci așa stă treaba. E simplu. Spre deosebire de voi, noi suntem mult mai ușor de citit.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?