Thursday, 25 July 2013

Toți sunt băsiști

Trusturile media sunt băsiste și propagandiste. Bloggerii sunt băsiști plătiți. Reporterii pun întrebări retorice, cu tente băsist-abjecte. DNA-ul e băsist. Justiția e coruptă și băsistă. Până și aerul pe care-l respirăm e băsist, iar trenul care a deraiat recent în Spania, provocând sute de victime, era condus cu siguranță de un băsist sau chiar de Băsescu însuși. 

Doar sectanții paranoici de la trustul Intact sunt non-băsiști. Da, știm. În rest, ei nu-s câtuși de puțin propagandiști sau șantajiști și sunt cei mai echidistanți jurnaliști. E drept, sunt ușor iritați când sunt scoși din bârlogul unde clocesc știri și subiecte care spală creierul păturii de jos a societății, așa ca Mugur Ciuvică, chemat la DNA chiar când își schimba cămașa după un duș sumar făcut la sediul Antena 3, acolo unde se pare că locuiește. Altfel ar fi fizic imposibil să fie prezent la toate emisiunile live. Asta nu-l face însă un propagandist voiculist plătit, departe de mine să mă gândesc la așa ceva.

Societatea Antena 3 SA este urmărită penal începând de astăzi iar eu deja pun de popcorn. Ia priviți-l pe Ciuvelu, aduce așa un pic cu Meme Stoica, mai că o băga în &*$% lui pe obraznica aia care i-a pus "o întrebare cretină".
later edit: L-am văzut azi pe Mircea Badea urându-i în mod explicit lui Sebastian Lăzăroiu o soartă similară personajului principal din Moartea domnului Lăzărescu. Iar moderatoarea emisiunii în cadrul căreia Badea a defecat această mizerie, Alessandra Stoicescu, se hlizea ca ultima proastă, în loc să-l tempereze. Iată încă un motiv pentru care consider că acest trust infect trebuie să dispară. Eu nu-i vreau morți pe muiștii ăstia ordinari, vuvuzelele scelerate ale lui Voiculescu. Nici măcar la pârnaie nu-i vreau dacă nu au comis fapte penale. Îi vreau doar dați afară de pe sticlă, întru luminarea și detoxifierea unei mari părți a poporului ăstuia.

1 comment:

Tran Quila said...

Cel mai realist articol!

Post a Comment