Se acordă premiile "Ipocriții anului"

Mda, anul e abia la jumate, dar acești magnifici cu greu vor putea fi detronați din top. Hai să ne amuzăm.

Locul 3: Dan Voiculescu, fost turnător la secu', boss-ul celui mai manipulant trust media, spălător de creiere și înconjurat de lătrăi și aplaudaci, cel care și-a dat de două ori demisia din Parlament pentru a fugi de justiție, spune astăzi pe blogul său:

"Toata viata mi-am purtat singur razboaiele. De fiecare data am luptat deschis, anuntandu-mi public si transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Basescu, eu nu am lasat pe altii sa lupte in locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicitati institutionale. Si nu o voi face nici acum."

Locul 2: Adrian Năstase, tătuca mafiei și corupției la începutul anilor 2000, îmbogățit "cinstit" din salar și din moștenirea de la tușa Tamara, cel care și-a înscenat în mod penibil tentativa de sinucidere de anul trecut, prin complicitatea Antenei 3 și cel care deseori apelează manipulant la coarda sensibilă a prostălăilor extrem de săraci cu duhul, afirma pe al său blog în data de 22 iunie 2013:

"Intr-un comentariu, pe blog, un coleg mentiona cele DOUA zile de nastere ale mele – 20 iunie si 22 iunie. Mi s-a parut extrem de adevarat. Anul trecut, in 20 iunie, am trecut intr-o alta viata. Barbieritul de dimineata se incapataneaza sa-mi aminteasca, in fiecare zi, lucrul asta. Cicatricile au ramas.
A trecut un an. Sau au trecut 63 de de ani. Afara e soare si timpul curge linistit, indiferent la supararile si bucuriile noastre. In diferite parti ale lumii, au loc greve, revolte, inundatii. In alte parti, festivaluri ale muzicii si evenimente estivale."

Locul 1: Ion Iliescu, frânarul României post-decembriste, cel care a chemat minerii să omoare și să schilodească zeci de omeni "să facă ordine" în iunie 1990, pentru că acei protestatari "golani" militau pentru o nouă conducere a țării fără foști membri PCR, o arde inocent la rându-i, desigur, tot pe blog, pe 18 iunie 2013:

"La încercarea de eliberare a pieţei, din 13 iunie 1990, pentru a o reda circulaţiei normale, demonstranţii au răspuns prin acte de vandalism, atacând clădiri publice – ale Poliţiei Capitalei, Ministerului de Interne şi Televiziunii Naţionale, folosindu-se şi de slăbiciunile forţelor de ordine de atunci.
Pe acest fundal, a avut loc în ziua de 14 iunie, venirea minerilor din Valea Jiului, care mai fuseseră în Capitală, în februarie, când aceleaşi elemente anarhice, vandalizaseră clădirea Guvernului României.
Din păcate, prezenţa minerilor în zilele de 14-15 iunie 1990, a fost însoţită , la rândul ei, de acte de violenţă, care nu au fost favorabile imaginii internaţionale a României. Cert este , însă, că fără actele de vandalism din ziua şi seara de 13 iunie – nu ar fi avut loc venirea minerilor şi violenţele din 14-15 iunie.
A pune acele evenimente, însă, pe seama conducerii politice a ţării de atunci – este o speculaţie politică rudimentară, care deformează realitatea şi o acţiune propagandistică inutilă."

You gotta love'em! Plagiatorul Ponta (alt pesedist care aberează într-un mare stil pentru prostirea proștilor) are ce învăța de la acești trei păcălici. USL-ul este salvarea noastră!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?