Nu satul românesc trebuie să moară, ci trustul Intact

SCANDAL! Dă click AICI! CUTREMUR ÎN MEDIA! Vei rămâne efectiv PROST când vei vedea ce i-a spus Gâdea bloggerului lui Băsescu!

Mda. Cam așa. Pe scurt: Zoso a scris articolul ăsta, iar Gâdea a reacționat: BLOGGERUL LUI BĂSESCU INCITĂ LA GENOCID, titra cu litere de o șchiopă burtiera slinoasă a Latrinei 3. "Bloggerul lui Băsescu", auzi. Astea-s, mai nou, subiectele și țintele justițiarului voiculist, care începe să derapeze tot mai grav într-un ridicol absolut grețos. Păi la putere-s ai lor de vreun an și nu mai au pe cine să înjure. Ah, ar mai fi Băsescu, desigur, dar mai au seri când îi lasă imaginația și chiar nu mai știu ce să inventeze despre el.

Legat de articolul lui Zoso, în care afirma că satele românești și țăranii trebuie rase de pe fața pământului: mi se rupe. Nu mă interesează dacă era pe bune sau doar o hiperbolă. Nici măcar nu mă obosesc să analizez ce a vrut să spună. El este un blogger și atât. Poa' să abereze orice acolo în spațiul online pentru care plătește bani. Dar dacă tu, Mihai fuckin' Gâdea, CEO al unui post de știri cu acoperire națională, cel care se laudă cu cele mai mari audiențe și cel mai tare talk-show, ai ajuns să ai astfel de subiecte la Scleroza Zilei, atunci chiar sper din toți ficații că ești pe tobogan, nenicule.

Și-mi doresc să vină cât mai curând ziua în care trustul vostru abject o să dispară, iar voi fie nu vă veți mai găsi joburi pe nicăieri, fie veți schimba macazul, sperând că lumea a uitat cum și în ce direcție ați lătrat. Pentru că între un astfel de pseudo-jurnalist mercenar și un politician traseist nu-s prea mari diferențe. Ambii sunt curve manipulante, care cerșesc audiență, respectiv voturi. Într-un cuvânt bani. Și te prostesc pe tine, prostul care cotizează. Inclusiv eu sunt retardat și-mi asum asta, atunci când mai casc gura la ei dintr-o plăcere bolnavă, pentru a vedea până unde pot ajunge.

Te doare mintea când arunci un ochi pe paginile social media ale ăstora (Gâdea, Badea, Radu Tudor și alții din secta aia). Au luat-o rău cu bibilica, sunt tot mai scelarați. Pomenesc la modul paranoid băsiști, slugi și propaganda portocalie, asta în timp ce ei (patetici aplaudaci și fani anteniști, treziți-vă în plm) ce mama dracului sunt? Exact slugi voiculiste și propagandiști felixcieni! Să nu uităm că Intact este trustul care l-a scos din rahat pe infectul Adrian Năstase, l-a îmbăiat, l-a parfumat, l-a cocoloșit și a început să-i aplice limbi în cur. Dar asta nu era propagandă, nici vorbă, ci doar jurnalism elitist.

Ce înțelegem deci de la băieții ăștia smintiți de-a binelea? Că e cât se poate de ok dacă ești voiculist, năstăsist și pesedist, dar e nașpa dacă ești băsist. Iar băsiștii sunt plătiți să facă propagandă, pe sub mână așa. În schimb ce, hm, ăștia de la Intact sunt plătiți pe față, de către al lor patron uselist. Dar ei sunt echidistanți și fără interese.

Așadar cât de hilară e toată treabă asta? Și cât de orb și de idiot să fii să n-o vezi? Da, îmi doresc ca acest trust să crape la un moment dat. Pentru binele general. Nu știu când și cum, dar vreau să dispară, pentru că niciodată, vreme de 23 de ani, n-am detestat o instituție media în halul ăsta. Este un focar de infecție care îndobitocește masele. Cumva instig și eu la genocid? Linșaj media, ceva? Măcar o hărțuire sexuală și un viol anal scurt să fie pentru băieții ăștia. N-ar strica.

Singura televiziune de știri care nu-mi lasă impresia că vrea să-mi spele creierii și să-mi impună puncte de vedere, prezentând cât mai obiectiv știrile, fără luări de poziții și titluri bombastice, este Digi24. Să vedem cât o să-i țină și pe ei. Apropo, pentru că am scris acest articol, sunt și eu la rândul meu un băsist propagandist plătit, desigur. De abia aștept să-mi vină cecul.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)