Divertiland: Trei tiribombe și-o băltoacă

Azi am fost să mă bălăcesc. Mă așteptam ca acest parc acvatic de distracții să fie mai spectaculos. Când colo, ce să vezi? În primul rând e mai mic decât pare în pozele de pe net. Nu are niciun bazin în care să poți înota (eram la modul wtf?) - totul e pe bază de tobogane și de râulețe cu apa până la brâu. Faza e că după ce te-ai dat de 3 ori pe toboganele alea ai cam consumat tot ce era de consumat.

Parcul nu are nici măcar o trambulină de unde să sari de la 3 - 5 m în apă. Există o piscină care face valuri când i se scoală ei așa, dar asta e mai degrabă o băltoacă anemică în care poți intra să te răcorești și atât. Afluența de cocalari și de haules baules este ridicată (mai pe scurt: vei fi poluat de "indieni"), iar organizarea catering-ului absolut lamentabilă: am stat vreo 30-45 de minute să ne luăm mâncarea, de ne venea să le punem tăvile în cap. Tare sunt curios cum e în weekend dacă într-o zi de luni a fost așa.

Rezumând: Divertiland este recomandat numai copiilor care au chef să se dea pe tobogane și adolescenților care vor să se holbeze la tipesele tatuate (sunt destule exemplare astfel marcate, ceea ce e bine). Eu nu cred că voi mai merge pe acolo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?