Divertiland: Trei tiribombe și-o băltoacă

Azi am fost să mă bălăcesc. Mă așteptam ca acest parc acvatic de distracții să fie mai spectaculos. Când colo, ce să vezi? În primul rând e mai mic decât pare în pozele de pe net. Nu are niciun bazin în care să poți înota (eram la modul wtf?) - totul e pe bază de tobogane și de râulețe cu apa până la brâu. Faza e că după ce te-ai dat de 3 ori pe toboganele alea ai cam consumat tot ce era de consumat.

Parcul nu are nici măcar o trambulină de unde să sari de la 3 - 5 m în apă. Există o piscină care face valuri când i se scoală ei așa, dar asta e mai degrabă o băltoacă anemică în care poți intra să te răcorești și atât. Afluența de cocalari și de haules baules este ridicată (mai pe scurt: vei fi poluat de "indieni"), iar organizarea catering-ului absolut lamentabilă: am stat vreo 30-45 de minute să ne luăm mâncarea, de ne venea să le punem tăvile în cap. Tare sunt curios cum e în weekend dacă într-o zi de luni a fost așa.

Rezumând: Divertiland este recomandat numai copiilor care au chef să se dea pe tobogane și adolescenților care vor să se holbeze la tipesele tatuate (sunt destule exemplare astfel marcate, ceea ce e bine). Eu nu cred că voi mai merge pe acolo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite