A mixture of sweetness and fuck: Michelle Williams

Această diafană ființă are un copil cu răposatul Heath Ledger și trei nominalizări Oscar la activ, pentru rolurile din Brokeback Mountain, Blue Valentine și My Week with Marilyn. Am pomenit-o de mai multe ori aici pe blog; o consider una dintre cele mai interesante actrițe ale momentului. În ultimele săptămâni am văzut mai multe filme cu ea. Iată despre ce este vorba.

O să încep cu Incendiary, în care face pereche cu Ewan McGregor. Am remarcat că filmele trase în Londra au început să mă atragă tot mai mult. Este cadrul perfect pentru filme tari. Nota de pe IMDb mi se pare prea mică în cazul acestei pelicule; de altfel puteți observa în josul paginii că asta-i și părerea celui care a realizat cel mai apreciat review. Michelle joacă rolul unei femei care-și înșeală soțul în timpul unei partide Arsenal - Chelsea de pe stadionul Emirates, acolo unde are loc un atentat terorist. Soțul și copilul personajului întruchipat de Michelle mor în acel atentat și filmul ne prezintă drama acestei femei și cum încearcă să treacă peste imensul șoc.

McGregor și Williams joacă împreună și în Deception, un thriller tras în New York, care se încheie la Madrid. Lor li se alătură Hugh Jackman și obținem în final un film relativ decent. Milfesa Natasha Henstridge, al cărei fan eram într-o vreme, apare și ea într-o scenă.

Sunt curios dacă o să vă placă Take This Waltz. Sau poate că l-ați văzut deja. Michelle, happily married cică, se îndrăgostește de vecinul ei, artist de fel. Eu zic că e foarte normal așa, din moment ce al ei soț nu știa să comunice și nici nu prea i-o trăgea, în schimb se prostea non-stop și ... gătea. Păi ăsta e coleg de cameră, nu soț. E o scenă foarte mișto în film, între Michelle și Luke Kirby (artistul), care-i spune "you smell like a mixture of sweetness and fuck". Foarte poetic și definitoriu pentru Michelle, aș spune. Puteți viziona scena aici. E romantică și erotică în același timp.

Am văzut eu până și Oz the Great and Powerful datorită lui Michelle. E drept, nu doar datorită ei, doar face o super tripletă cu Mila Kunis (aplauze!) și Rachel Weisz. Musai de văzut Blu-ray, pentru că filmul are niște imagini foarte faine. Voi încheia cu Mammoth, un film prea lung și prea plictisitor, care eșuează în a te face să empatizezi cu personajele. Pe ăsta nu l-aș recomanda deci. Mai bine vedeți Wendy and Lucy, așa cum am și eu de gând zilele astea.

Michelle, my belle, these are words that go together well, ar spune Beatles. Vă recomand să urmăriți această actriță, pentru că nu-i deloc de lepădat. Personal îmi doresc s-o văd și într-un rol de badass biatch pentru că ar prinde-o și o astfel de ipostază.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?