Ethan Hawke vine la București cu ocazia premierei filmului Before Midnight

Iar tu poți să-l vezi, dacă îți iei bilete de aici. Ceea ce eu tocmai am făcut (mi-am luat bilet în primul rând chiar, poate apuc să-l întreb ceva în cadrul secțiunii Q&A), fiind un mare fan al trilogiei Before Sunrise / Sunset / Midnight, ca un ultim mare romantic ce sunt. Aici aveți alte detalii despre evenimentul care va avea loc la Palatul Copiilor, pe 26 iunie. Regizorul Richard Linklater (a cărui întâmplare reală, petrecută la sfârșitul anilor '80, a inspirat povestea din Before Sunrise), va fi prezent la eveniment, de asemenea. Doar Julie Delpy se pare că va lipsi.

La premiera Before Midnight din New York
Prețul unui bilet este 150 lei iar încasările generate de acest eveniment vor sprijini proiectul "Fiecare copil în grădiniță", al organizației OvidiuRo, fondată de către mama lui Ethan, Leslie Hawke, o ființă care locuiește de ani buni în România. 

Ethan Hawke are 42 de ani și două nominalizări Oscar la activ (pentru rolul din Training Day + scenariul Before Sunset, pe care l-a scris împreună cu Julie Delpy și Rick Linklater). Personal l-am admirat foarte mult și în Dead Poets Society, Reality Bites și Great Expectations.

A fost căsătorit vreme de 5 ani cu Uma Thurman, actriță care i-a făcut doi copii. Ethan are alți doi urmași făcuți cu fosta bonă a copiilor lui și ai Umei. Locuiște în Chelsea, Manhattan (aplauze!) și este strănepotul celebrului scriitor american Tennessee Williams, a cărui moarte stupidă, generată de înghițirea accidentală a unui capac de la o cutie cu pastile, a inspirat titlul unei piese recente care mă obsedează de câteva săptămâni: The National - Don't Swallow the Cap.

Vă invit așadar la acest eveniment. Pe lângă faptul că veți asista la premiera unui film excelent și vă puteți trage de bretele cu Ethan fuckin' Hawke, aveți ocazia să ajutați niște copii. Oricum, o să vă povestesc după cum a fost. Avem și afterparty!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)