Roll'em Ciggies

Am renunțat (din nou) la țigările normale și am trecut pe cele făcute manual. E mai mișto așa. Îți cumperi tutun, filtre și foițe și le rulezi tu. Sunt tentat să cred că-s mai puțin nocive decât cele normale, deși pe net am citit tot felul de păreri pro și contra. Oricum, nu mai iau de bun orice citesc, pentru că interesele companiilor producătoare sunt mari și denigrarea online se poate face foarte ușor.

Avantajul pe care ți-l oferă aceste rollies este gustul mult mai plăcut, nu te mai simți încărcat, nu mai puți a tutun și ajungi să dai pe ele cam jumătate din prețul pe care-l plăteai pentru țigările normale. E mult mai ieftin așa. Dacă sunteți neîndemânatici notorii, așa ca mine, luați-vă aparat de rulat. Unul din ăsta așa. Mie mi-au ieșit din prima cu jucăria asta, mă simțeam ca-n copilărie când am învățat să fac cornete ca să trag  cu țeava! Altfel savurezi o țigară (nu țigare, cum spun unii) după ce ți-ai făcut-o chiar tu.

Nu cunosc piața, dar mi s-a recomandat tutunul olandez Drum. O pungă de tutun Drum vine și cu foițe Rizla, dar eu prefer OCB-ul - am senzația că Rizla, deși pare mai de calitate, arde mai repede țigările. Singurul dezavantaj când te dai pe rollies e că atunci când ieși undeva trebuie să te cari cu tot kit-ul după tine (tutun, foițe, filtre, aparat de rulat) și să le rulezi în public, dar asta se poate rezolva dacă-ți iei o tabacheră și ți le faci acasă. Și una peste alta există șansa să ajungi să fumezi mai puțin.

p.s. Trabucurile King Edward kick ass!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)