Pe scurt despre condamnarea lui Becali

Pentru că deja am postat pe Facebook de 2 ori pe tema asta și nu vreau să-mi stresez prietenii. Dar pentru că de ani de zile latru pe blog la adresa acestui sinistru personaj, e cazul să spun două vorbe acum. Prieteni, mă bucur c-a fost trimis la zdup. Nu cunosc detaliile juridice și nu mă interesează (aș vrea totuși să cred că-și merită pedeapsa, altfel chiar nu aș dori să facă pârnaie). Mă bucur pentru că era cazul să ne detoxifiem iar acest omniprezent și absolut grotesc personaj media, devenit model pentru unii, să dispară. Și mă bucur pentru că aroganța, incultura și prostul gust au fost taxate.

Becali nu reușea să identifice aseară dacă această condamnare
vine de la Dumnezeu sau de la Satana. Pe bune, asta a declarat.
Acum vreo 2 ani mă întrebam dacă vom scăpa vreodată de el. Iată că minunea s-a produs. Probabil nici nu exista altă soluție pentru ca Becali să dispară de pe sticlă, site-uri și din puținele ziare rămase. Părea a fi nemuritor, iar inepțiile lui o marfă care nu ar fi expirat vreodată. Ziarele și televiziunile de sport au șansa acum să ne ofere mai multe subiecte non-tabloid și mai puține imbecilități care-ți nivelează creierul. Nu am nicio garanție că o vor face, dar parcă respiri mai bine și e mai multă lumină afară de când cu vestea condamnării ăstuia. E ca în campaniile electorale, când mă uitam la tv și pe moment nu realizam de ce mi se par mult mai salubre emisiunile, până când realizam că nu-l mai sună ăștia pe Becali pentru că n-au voie să-i facă reclamă.

Una peste alta, condamnarea acestui gibon reprezintă un bine făcut României, oricât de măreț sau patetic ar suna chestia asta. În altă ordine de idei, sunt total de acord cu afirmația făcută de CTP aseară la un post de știri: Becali s-a comportat mult mai decent în comparație cu Năstase, fără să-și însceneze vreo sinucidere și fără alte patetisme care insultau orice inteligență medie, promovate de televiziuni alde Latrina 3 astă-vară.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)