Doar juma' de duzină de data asta

The Company You Keep e un film regizat de Robert Redford, la ai săi 76 de ani. Distribuția e foarte mișto (aplauze pentru Shia LaBeouf). Dăm și peste ruginitul Nick Nolte, care apare și în Parker, un film clasic cu smardoiul Jason Statham. J Lo e chiar simpatică în filmul ăsta.

Side Effects e un thriller interesant, tras la New York, în care am revăzut-o pe Rooney Mara (tipa cu dragonul tatuat). Luați acest film ca recomandarea zilei. Merge și Eden, dacă vă pasionează subiectul traficului de carne vie.

The Numbers Station m-a cam dezamăgit, e un film ușurel la care m-au atras doar protagoniștii, John Cusack și frumoasa Malin Akerman. Încheiem cu bullshit-ul plin de clișee, americănisme, patriotisme și predictibilitate, numit Olympus Has Fallen. Am avut proasta inspirație să merg la cinema să-l văd. Nu faceți și voi greșeala asta. Mulți îl compară cu seria Die Hard și da, există multe asemănări, începând cu acest Gerard Butler, un John McClane reîncărcat. Dar nu, filmul chiar nu merită. Nici măcar prezența Melissei Leo nu m-a entuziasmat.

Weekend fain.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)