Broken City, Gangster Squad, Hitchcock, Lore

Am câteva recomandări pentru voi, ca să aveți la ce să vă uitați în weekend, în cazul în care nu le-ați văzut deja. N-am chef de povești detaliate, așa că hai să le înșirăm.

Broken City e un thriller politic (să zicem), a cărui acțiune are loc în New York. Mark Wahlberg și Russell Crowe sunt în rolurile principale - suficient pentru a vă convinge să vedeți filmul.

Emma & Ryan
Gangster Squad are o distribuție foarte mișto, iar dacă vă plac filmele de acest gen nu trebuie să-l ratați. Mai ales că are și accente umoristice. Ryan Gosling și Emma Stone fac un cuplu reușit, asta după ce apăruseră împreună și în Crazy Stupid Love, despre care am mai vorbit aici.

Vă recomand Hitchcock doar pentru rolurile foarte bune făcute de Anthony Hopkins și Helen Mirren. Filmul este destul de plictisitor și se focalizat exclusiv pe the making of Psycho, de asta consider că titlul "Hitchcock" nu e prea potrivit.

Lore prezintă drama unei familii germane, la finalul WW2 și felul în care o adolescentă își salvează frații mai mici după ce părinții lor sunt nevoiți să-i părăsească. Este un film dur, pe care pasionații fenomenului WW2 îl vor aprecia.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele