Băieței fără ouă

Măi, bărbaților, fi-ne-ar rasa a dracu' să ne fie. Mi-au venit piticoții pe creier în ultima vreme asistând indirect la tot felul de atitudini de wanker pe care diverși pseudo-masculi le au cu femei care-mi sunt apropiate. Credeam că ele sunt specifice unui liceean, dar văd că le adoptă și oameni trecuți de 35 de ani. Așadar notați platitudinile de mai jos, în cazul în care nu le aveți deja integrate în sistem. Păi ce sula calului facem aici?

Dacă îți place o femeie și ea nu se prinde de asta, spune-i-o. De fapt spune-i-o oricum. Dacă vrei doar distracție de la ea și nimic mai mult, fă-te înțeles în direcția asta. Nu oferi speranțe deșarte unei femei doar pentru că ai fute ceva weekend-ul ăsta și în repertoriu ai doar bullshit-uri cu marriage, kids și relații lungi la care visezi. Atunci când te saturi de femeia aia, anunț-o că pleci, mai ales dacă ați împărțit mai mult decât un pat într-o singură noapte. Spine & balls: spune-i clar că nu vrei s-o mai vezi și ieși pe ușă ca un domn. Nu da unfriend pe Facebook ca un adolescent speriat, rămas în pană de idei. Pentru că astfel ești lamentabil și tot ce ai încercat să construiești prin impresiile tale de mare conchistador se dărâmă instant, cu un mare fâs.

Este ok să te joci, e minunat uneori să apelezi la mind games, chiar și la un pic de hard to get. Dar nu deveni nesimțit. Nu exagera cu astea și nu pleca fără niciun cuvânt. Și cu atât mai mult nu te întoarce ca și cum nimic nu s-a întâmplat, atunci când ți se scoală ție. Dacă sunteți fuck buddies și nimic mai mult, iar regulile sunt clare din start, atunci poți face asta. Dacă a fost doar un one night stand, la fel, e în regulă. Dar altfel nu. Pentru că te transformi într-un lăbar patetic și atât. Găsește o balanță între joc și sinceritate și ai grijă să nu iasă nimeni rănit din treaba asta. Nu e deloc greu dacă știi ce să faci și dacă stabilești regulile de la început.

Nu flirta în mod explicit cu alte fufe pe Facebook, în văzul tuturor, în timp ce tu ești (teoretic măcar) într-o relație cu altcineva. Sau chiar dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație și fosta ta prietenă poate vedea încă acele penibile joculețe la care te pretezi. E grotesc. De privat ai auzit? Macho man virtual ce ești. Pe nimeni nu impresionezi așa, poate doar pe câteva piți fără creier. Chiar și în nesimțire poate exista eleganță, așa că fii galant, în pizda mă'tii. Pentru că un bărbat adevărat respectă și o curvă.

Când ai o discuție importantă, fă-o față în față. Nu pe YM, nu pe WhatsApp și nici măcar la telefon. Așa este fair, pentru că acolo ai parte de adevărata interacțiune. Cea mai parșivă comunicare se face online, pentru că acolo poți spune și poți pretinde orice, atâta vreme cât nu există body language, nici tonul vocii și nici posibilitatea ca partenerul tău de discuție să-ți fută o bucată între ochi. Pe mess suntem cu toții zmei și a purta aici conversații importante denotă lipsă de respect față de interlocutor.

Mi s-a acrit de acești băieței fără ouă numai din povestirile pe care le-am auzit despre ei. Hombres, nu e ok, nici pentru cele cu care intracționați și nici pentru voi înșivă ca masculi wannabes. Nu alegeți întotdeauna cea mai ușoară cale, pentru că asta nu vă ajută să evoluați. Show some balls, for fuck's sake.

Iar voi, ființelor, fiți mai circumspecte un pic și nu mai puneți botul la orice.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?