O ultimă serie de filme pe anul ăsta

Începem cu Copie conforme, un film bun în care Juliette Binoche demonstrează încă o dată că este una dintre grandioasele actrițe ale acestei ere, undeva la nivelul lui Meryl Streep sau imediat după. Am văzut-o zilele astea și în mai vechiul Chocolat, unde este absolut încântătoare. Copie conforme este un film a cărui acțiune are loc în doar câteva ore, mai c-aș spune în timp real, iar dialogul principal are un neașteptat twist in the middle care vă va ține conectați până la final.

Mergem mai departe cu Peacock. Cu ocazia asta pot spune că m-am convins definitiv asupra calităților pe care le posedă acest Cillian Murphy; e un actor foarte bun. Iar în viața reală se pare că este un tip exagerat de normal, care fuge cât poate de celebritate. În film mai apar Ellen Page și minunata Susan Sarandon.

The Words îi are în rolurile principale pe Jeremy Irons, Bradley Cooper, Dennis Quaid și Olivia Wilde. Este tras la New York și se prezintă ca un "roman în roman". Pe Cooper nu prea l-am văzut în roluri așa serioase, dar se descurcă bine. Filmul tratează ideea de plagiat, că tot fu la modă acest concept la noi în țărișoară.

Trouble with the Curve. Mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam, deși e foarte previzibil. Clint Eastwood își face eternul lor de moșneag arțăgos, iar Amy Adams și Justin Timberlake i se alătură în distribuție.

Deadfall e un thriller de sezon, prin zăpadă și prin munți. Așa, just for kicks. Sau dacă vă place Olivia Wilde, pe care am văzut-o recent și în On the Inside, un film cu acțiunea la pârnaie, dacă sunteți pasionați de așa ceva.

Încheiem cu Boot Tracks, un thriller bizar din care tot ce-am înțeles este că Michelle Monaghan îi a dracului de sexy și mai face și un rol ușor vulgar. Perfect!

Mai vorbim despre filme la anu'. Weekend frumos!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele