Indian Summer, Graffiti on the Train

Acestea reprezintă numele noului single, respectiv al noului album Stereophonics, care se va lansa pe 4 martie 2013. Galezii tocmai au susținut un mic concert semi-unplugged la Abbey Road Studios în Londra, în care au cântat atât Indian Summer (foarte drăguț acest nou single), cât și In A Moment. Îmi plac așa mult piesele astea, încât după ce am văzut reprezentația din legendarele studiouri londoneze le-am tras și eu niște covers, deși ziceam c-o las mai moale cu astea (aici și aici).

La Indian Summer am mierlit două acorduri la final, tocmai pentru că nu știam piesa cu 24 h mai devreme și m-am jucat prea mult la final; ar fi trebuit s-o scurtez. O să pun aici acordurile pentru chitariștii amatori ca mine, mai ales că pe net au apărut deja cele de la Indian Summer. Dar ele nu-s accurate. Nu am eu nici pe departe voce și nici un chitarist talentat nu sunt, însă sunt foarte bun când vine vorba de a identifica și de a cânta armoniile corecte, exact alea pe care le face artistul căruia îi fac cover.

Așadar, avem așa.

In A Moment -  capo 1st fret, apoi toată piesa este Em (022000) / D (xx0232) / Cmaj7 (x32000) / Asus2 (x02200)

Indian Summer - la rândul ei are doar 4 acorduri mari late, dar ele se schimbă în 3 succesiuni diferite. Iată cum.

Intro / Verse: Am (x02210)  Fmaj7 (x33210)  C (x32010)  G (320003)
Bridge ("she was the one for me..."): Fmaj7  C  G  Am
Chorus ("it was a cold September..."): Fmaj7  C  Am  G

După cum veți vedea, Kelly Jones cântă Indian Summer pe un double six, deci dacă posedați așa ceva... Ok, now enjoy the show!Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele