Cred c-am devenit fan Emily Blunt

Am revăzut-o recent în două filme pe englezoaica asta și îmi cam place de ea. Despre aceste filme dar și despre altele, în cele ce urmează.

Începem cu Your Sister's Sister. Îl recomand cu căldură; la început am zis că-i o comedie foarte reușită, dar am văzut că e mai mult de atât. Dialogurile sunt super, foarte directe și amuzante, exact pe stilul meu. Ar mai fi apoi Looper, un S.F. în care Emily joacă alături de Bruce Willis și de Joseph Gordon-Levitt, pe care nu o să-l recunoașteți din prima pentru că nasul cu care joacă nu-i al lui. Nota de pe imdb este exagerată, dată probabil de puștanii extaziați care au luat bani de la mama să meargă la cinema. La fel de exagerată era și prezentarea pe care o vedeam pe bus-urile din Londra: "This decade's The Matrix". Să fim serioși... În orice caz, merge să vedeți filmul, măcar pentru distribuție. Joseph e bun, am mai vorbit despre el. 

Un film mișto este însă Ruby Sparks, cu Paul Dano în rolul principal (el apare și în câteva scene din Looper, apropo). Un scriitor dă naștere unei femei prin însăși scriitura sa, apoi o modelează în continuare în același fel. Nu vă spun și cum evoluează treaba asta, rămâne să descoperiți singuri. 

Trecem la Killer Joe, probabil cel mai fucked up movie pe care l-am văzut recent. Și nu în sensul rău. Este un film foarte...twisted, cu un Matthew McConaughey așa cum nu l-ați mai văzut. 

2 Days in New York este continuarea celor 2 zile în Paris, cu aceeași Julie Delpy în rolul principal. De data asta are un alt iubit; unul negru: pe Chris Rock. Once you go black, you never go back, they say. Chiar am râs la unele poante, altele erau însă forțate. Pe final abia așteptam să se termine. Acțiunea are loc mai mult indoors și nu prea te poți bucura de New York. 

360 este un film fain, cu o acțiune care te poartă de la Viena la Paris, Londra și chiar în America. Este vorba de mai multe povești separate, care se întrepătrund. Distribuția este foarte bună, intrați și convingeți-vă. Ben Foster face din nou un rol deviant, ca mai în toate filmele în care l-am văzut. Mi se pare un actor foarte bun. 

Încheiem cu Total Recall, acest S.F. pentru copii, care m-a plictisit de moarte, deși în el joacă două dintre feblețile mele: Jessica Biel și Kate Beckinsale. Este un remake al filmului din 1990 cu Arnold. Sincer, nu vă pierdeți vremea cu el.

Așadar, vă place Emily? În cazul în care nu știați, are un Golden Globe la activ, este soția lui John Krasinski și cumnata lui Stanley Tucci, alături de care a jucat în The Devil Wears Prada.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele