Filme cu bătăi și împușcături

Că doar așa le spuneam acestor no brainers când eram mici, mai țineți mine? Hai să vorbim pe scurt despre 3 din categoria asta.

6 Bullets este tras în plin București, deși ei zic că acțiunea are loc în republica Moldova. Van Damme are rolul principal și este haios să-l auzi rupând-o pe românește de câteva ori. Cred că nu mai văzusem un film cu el de când eram mic, iar acum am dat în mintea copiilor. Celebrul bad ass joacă rolul unui măcelar retras, expert în recuperări de copii răpiți. Apar și actori români în film, printre care eternul Busu de la Pro TV. Filmul are multe scene trase de păr, dar așa cum spuneam la început, azi nu căutam drame psihologice și nici posibili candidați la Oscar.

Stolen ne demonstrează încă o dată că vremurile în care Nicolas Cage juca în filme cât de cât grele au apus de mult. Să nu uităm că vorbim totuși de un laureat Oscar pentru rol principal (Leaving Las Vegas). M-am bucurat totuși să le revăd pe Sami Gayle și pe Malin Akerman.

Încheiem cu The Expendables 2. Fraților, măcar ăsta e parodie în toată regula...una chiar reușită pe alocuri.  Deci nu vă luați după ce scrie pe imdb: Action / Thriller pe naiba. E parodie. Dacă o iei la modul de thriller vei spune că filmul este foarte prost. Toată gașca nebună a durilor din istoria recentă a cinematografiei e prezentă, așa că nici n-are rost să-i înșir aici. Sunt tari scenele în care își parodiază personajele din filmele care i-au făcut celebri în trecut. Pe alocuri filmul seamănă cu Hot Shots 1 & 2, atât de exagerate sunt scenele de luptă. Dar luați-l la mișto și merge.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele