People Like Us

E cel mai fain film pe care l-am văzut săptămâna asta. Inițial am crezut că e vreo comedioară romantică, dar din fericire nu a fost cazul. Feblețea mea Elizabeth Banks face un rol foarte bun. Despre Michelle Pfeiffer ce să zic...în sfârșit a îmbătrânit! Că părea a nu avea vârstă. Iar Chris Pine, în ciuda mufei de actor pentru teen movies, e de urmărit pe viitor.

În rest, am văzut Elles, cu o Juliette Binoche senzațională ca de obicei. Ea joacă rolul unei editorialiste care interacționează de aproape cu două prostituate, pentru a scrie un articol. Inevitabil, filmul are scene de sex explicit.

Red Lights este un alt film care susține teoria mea din ultima vreme, anume că nu mai e musai ca prezența lui De Niro în distribuție să garanteze calitatea acelui film. În fine, e interesant până la un punct, dar forțat, mai ales la final. Îmi place Cillian Murphy.

Across The Line: The Exodus of Charlie Wright e mult mai simpluț decât l-ar fi anunțat pomposul titlu sau distribuția în frunte cu Aidan Quinn și Andy Garcia. Pare făcut în grabă și fără un buget consistent.

Elevator este un thriller mediocru, în care mai mulți indivizi rămân blocați într-un lift dintr-un skyscraper din Manhattan. Și ca să vezi fatalitate, dom'le, nu prea are cine să-i salveze de acolo. Bașca mai au și-o bombă cu ei. Vă imaginați cam despre ce e vorba.

Încheiem cu The Expatriate. Am văzut mai multe comparații cu trilogia Bourne, dar să fim serioși. Filmul ăsta e mult mai slab decât seria cu Matt Damon. Este filmat integral în Belgia, prin Brussels și Antwerp, măcar așa călătorii dintre noi își mai pot clăti ochii. Pe Aaron Ekhart l-am văzut și-n roluri mai bune. Am revăzut-o însă pe Olga Kurylenko (ultima fată Bond) și cred că m-am îndrăgostit.

Aștept să vină Taken 2 să merg la cinema să-l văd. N-am mai călcat într-o sală de film de luni bune. Weekend fain vă doresc!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele