L-am redescoperit pe Aaron Lewis, după vreo 10 ani

Este vorba de lead singer-ul trupei Staind, a cărei evoluție nu o mai urmărisem de mult. Întâmplarea a făcut ca sorella să posteze recent o glumă pe care mintea mea jucăușă a asociat-o cu celebra It's Been A While. Am căutat niște variante acustice pe net și am descoperit că YouTube-ul e plin de Aaron Lewis și al său partener cu slide guitar, alături de care concertează în locații intime, prezentând în variantă acustică  (country / blues style) piese Staind, covers și melodii care vor figura pe albumul solo de debut pe care Aaron îl va lansa în noiembrie.

Pe lângă faptul că tipul cântă foarte bine, e foarte mișto că nu are un setlist prestabilit, acceptând deseori să cânte ce i se sugerează din public. Bașca faptul că are umor și imită diverși artiști celebri. Am stat ieri, printre coaching teleclasses, să ascult un concert integral plus alte piese acustice live și nu mai mă săturam. Așa că l-am plasat pe Aaron Lewis în galeria personală și selectă a frontman-ilor care se prezintă într-un mare fel cu o chitară acustică în mână, alături de rockstars cum ar fi Dave Grohl, Kelly Jones sau Noel Gallagher. 

Mi-e greu să vă recomand o piesă anume; cel mai simplu ar fi să intrațí aici și să alegeți singuri. Bine, fie asta de mai jos (guitar for dummies: tune C# G# C# F# G# C# and play 007700 / 557700 for verses and 9 9 11 11 0 0 / 557700 for chorus). E o piesă în care banalitatea armoniei e direct proporțională cu intensitatea feeling-ului transmis.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele