Hai că am ieșit din letargie și am mai văzut câteva filme

În ultimele două luni am văzut foarte puține filme (vă explicam în august că pur și simplu n-am chef). Încep prin a vă recomanda Intouchables, văzut înainte de vacanță, pe care n-am mai apucat să-l menționez. Iar acum hai să înșiruim alte câteva, fără prea multe detalii că mi-e lene.

Freelancers. Nota de pe imdb e parcă exagerată, dar filmul nu merită mai mult de un 5.5. Și când te gândești că-i are în rolurile principale pe De Niro și Forest Whitaker.

Being Flynn. Uite, ăsta e tot cu De Niro dar e mult mai bun. Recomand. Paul Dano e un actor de urmărit, cred că v-am mai spus despre el.

Safe. Un no brainer plin de acțiune, cu Jason Statham. Fără pretenții, bun pe nișa lui și atât.

The Raven. John Cusack îl joacă pe Edgar Allan Poe într-un thrilleraș cu un criminal în serie, mare fan al lui Poe. Hm, ok, merge.

Meeting Evil. N-am înțeles mai nimic din el, nu încercați nici voi.

The Tall Man. Deși în acest joacă feblețea mea Jessica Biel, am adormit de două ori la final, așa că până la urmă am renunțat.

American Reunion. Mă așteptam la o porcărioară ieftină, dar e chiar acceptabil. Vorbim de continuarea celebrei serii American Pie. De văzut. Eu am prins o traducere criminală: I got my first rimjob here = Aici am fost pipăit (?!!) prima oară. Mwuahahah.

Salmon Fishing in the Yemen. Ăsta e un film cu distribuție bună (Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas), dar cu o poveste cam trasă de păr...plus ceva cheese la final.

Weekend plăcut!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele