Plecat în vacanță. Nu deranjați.

Voi lipsi din peisaj o perioadă în care încerc să mă rup de lumea virtuală. Mă așteaptă un program minunat. Azi și mâine la prima oră voi face două drumuri la gară, pentru că-mi vin oaspeți aici la Cluj. Mâine seară mergem la concertul Roxette de pe Cluj Arena iar sâmbătă plec la Budapesta, într-o companie foarte selectă. Cea mai selectă, m-ar corecta ea! Cine ghicește unde am făcut rezervări? Păi chiar la acest hotel, după cum spuneam în martie. M-a fascinat atât de mult hotelul Victoria încât era musai să-i calc pragul. La întoarcere mai stăm în Cluj o zi apoi o luăm spre sud. Nu știu cât rămân pe acolo, dar poate dau o fugă și la mare. Povești de la concert, Budapesta, poze și altele... poate mai încolo. 


Vă las cu un text luat de pe Wiki, despre acest foarte subestimat oraș, Budapesta. Eu îl consider unul dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut...și pot spune că m-am plimbat puțin prin Europa asta. Din păcate românii îl vizitează mai mult în tranzit - nu țin minte să fi auzit pe cineva care și-a planificat o vacanță în Budapesta. Prieteni, nu știți ce pierdeți!

"Cited as one of the most beautiful cities in Europe, its extensive World Heritage Site includes the banks of the Danube, the Buda Castle Quarter, Andrássy Avenue, Heroes' Square and the Millennium Underground Railway, the second oldest in the world.  

Other highlights include a total of 80 geothermal springs, the world's largest thermal water cave system, second largest synagogue, and third largest Parliament building. The city attracts about 2.7 million tourists a year, making it the 37th most popular city in the world according to Euromonitor. 

It is ranked as "Europe's 7th most idyllic place to live" by Forbes and as the "9th most beautiful city in the world by UCityGuides"."

Prin urmare, la naiba cu băsiștii și anti-băsiștii, la naiba cu referendumul, cu prostiile și rutina de zi cu zi. It's time for a kick ass vacation!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele