Ne mai uităm la filme sau ce facem?

În ultimele săptămâni am văzut doar 3 filme, așa că hai să vă povestesc pe scurt despre ele.

Margaret este o dramă din 2011, trasă la New York (aplauze!), având o distribuție foarte bună: Matt Damon, Mark Ruffalo, Matthew Broderick, Jean Reno și foarte interesanta Anna Paquin, care a luat un Oscar la vârsta de 11 ani, fiind a doua cea mai tânără laureată din istorie. O adolescentă distrage atenția unui bus driver, care dă peste o femeie și o rănește mortal. Tânăra respectivă, jucată de Anna Paquin, încearcă inițial să-l acopere pe șofer dar apoi se decide să spună adevărul. Ca fapt divers, să spun că Matt Damon arată foarte bine, se pare că a slăbit. 

Dawn Rider este un western din 2012 (a fost unul cu același titlu și în 1935, cu John Wayne). Nota de pe imdb mi se pare totuși cam dură. Christian Slater este în rolul principal, iar în film apare și nobilul domn Donald Sutherland. 

Încheiem cu un scurt metraj foarte erotic, cu scene explicite de sex. De fapt e o singură scenă de sex, mare și lată, care face toți banii toate cele 39 de minute ale filmului să pară c-au meritat irosite. Vorbim despre Hotel Desire.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele