V-am zis că e cuțofil și implicit imbecil

Din păcate nici nu cred că o face din considerente pur electorale - sunt convins că el chiar crede ce spune:

"Sunt ferm împotriva eutanasierii, din motive umanitare și din motive pragmatice: nu poți să dezvolți turistic un oras care pleaca cu eticheta: astia si-au omorat cainii."

Fi-ți-ar pragmatismul de râs, prostălăule. Din păcate "ăștia nu-și omoară câinii", în timp ce orice altă țară occidentală o face, în condițiile în care nici nu au un surplus pe străzi cum avem noi, pe care nu-l putem gestiona prin nicio altă metodă!

Citatul a fost preluat din chat-ul lui Nicușor cu citorii, de pe Hotnews. Veți găsi acolo și alte inepții pe temă. 

Eu am găsit și acest comentariu, căruia îi dau dreptate:

"Înțeleg că această campanie e una de publicitate. Fără a desconsidera eforturile remarcabile și bunele intenții, totuși demersul dvs. ca independent este unul inutil și irelevant.

De ce nu ați încercat să fiți susținut de un partid politic cu șanse certe electorale sau să-i transformați pe cunoscuții dvs. și colegii de campanie în candidați constituiți într-o formațiune politică sau mișcare mai mult sau mai puțin populară?

Eforturile dvs. ca independent nu fac decât jocurile puterii sau ale serviciilor speciale care se implică în manipulări electorale."

Eh, o zice chiar Nicușor acolo: la Consiliu are șanse. În cazul în care se întreabă cineva de ce mă stresez atât cu Nicușor Sobaru Dan ăsta, în condițiile în care nu locuiesc în București, îi răspund că e o simplă reacție la valul de susținere online care mi-a bombardat retina în ultima vreme și mai ales un răspuns la prostia și naivitatea unora. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?