Raționamentul trunchiat al lingăilor năstăsieni

Mircea Badea: „Cei care spun că Năstase nu au vrut să se sinucidă sunt cretini" (video). Argumentul lui? Nu te poți împușca la mișto în gât, fiind un risc foarte mare să mori pe bune. Total de acord cu această idee. Dar dacă nu s-a împușcat deloc, antenistule care ești tu uselist? Pentru că din tot ce ni se vinde până acum pare foarte plauzibil ca Năstase să nu se fi împușcat câtuși de puțin

Uite aici niște întrebări de bun simț. Uite aici altele. Citiți apoi și asta. Sunt deja prea multe chestii suspecte în cazul ăsta. Poveștile patetico-abracadabrante ale lui Radu Tudor nu-i pot prosti decât pe cei slabi de înger. Mi-a plăcut mult comentariul acestei Laure, pe blogul plin de osanele năstăsiene grețoase deținut de Tudor. Apropo, Badea spune că Radu Tudor, un fin psiholog neatestat (lol), intuia că Năstase se va sinucide. Intuia o sulă, prefăcuților, mai degrabă era la curent deja cu scenariul prefabricat. 

Am găsit pe YouTube, la clipul ăsta, un comentariu concis care-i definește absolut perfect pe Badea și pe gașca sa antenistă:
"Problema e că atunci când zici ceva împotriva lui Badea şi împotriva găştii anteniştilor, care se vede clar că nu sunt deloc obiectivi, lumea te consideră băsist. N-ai voie să fii neutru şi pur şi simplu să nu fi de acord cu lătrăii ăştia de la Antena 3. Dacă nu eşti de acord cu ei, eşti băsist. Aşa gândesc toţi idioţii care-l au ca idol pe Badea, toţi cretinii care îi copiază, îndeosebi, modul agresiv de a se exprima. Apropo, Mircea Badea e un om foarte deștept, dar un sclav. Asta-i situaţia."
Am mai spus-o și eu: Badea e un tip inteligent, cu umor și cu multe principii bune. Vede viața bine.  D'aia de multe ori îl citez și îl laud. Însă de și mai multe ori îl înjur (fără a fi ipocrit sau a mă contrazice), pentru că este arogant, vulgar, agresiv și mai ales aservit unui stăpân, pentru care manipulează publicul. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos