Radu Tudor și anonimii

Vă invit să citiți acest comentariu pe care l-am lăsat pe blogul vajnicului soldățel de la A3, acest Corrado Cattani al presei din România, care luptă contra mafioților și corupților aleși de el, în timp ce protejează alți mafioți și corupți. Dați apoi un pic mai sus pentru a înțelege contextul. Deci un nene i-a comentat foarte adevărat iar singura replică a lui Tudor a fost legată de anonimatul ăluia, de parcă asta conta. Apoi eu i-am dat o replică lui Tudor iar el a răspuns la fel, distrăgând atenția de la subiect și vorbind pe lângă, la fel cum face și pe sticlă. Faza asta cu "Ești anonim, n-ai curaj să spui cine ești!" e o lăbăreală șablonistică total lipsită de noimă, la care se apelează când nu mai ai altă replică. 


Bună de tot parodia, am găsit-o aici
După cum spuneam și pe blogul lătrăului de la A3, cât de stupid poate fi cineva care pretinde să-ți dai numele în online? Ok, să spunem că nu postez cu TheFly (apropo, eu îmi dau link-ul la blog și nu cred că mai sunt prea anonim), nu postez nici cu un nick ambiguu ca acel Uncetatean, nu postez nici cu Mickey Mouse, ci pun Ion Popescu. Gata, s-a terminat cu anonimatul? Radu Tudor crede pe cuvânt că mă cheamă Ion Popescu? Păi așa ar rezulta din ce spune. 


Este absolut irelevant cum te semnezi pe un forum sau pe un blog, pentru că în online nu-ți poate verifica nimeni identitatea. Este tot un drac fie că-ți pui un nume (real sau nu), fie că-ți pui un nickname abstract. Sunt sigur că Radu Tudor știe asta, dar repet, când n-ai replică pe fond trebuie să răspunzi cumva de formă.

Postez acum comentariul inițial de la care a pornit schimbul de replici, pentru că îl consider foarte bun și mi se rupe că a fost postat de un anonim. 

"Domnu’ Radu Tudor, felicitari inca odata pentru un scenariu intr-adevar de Oscar, extraordinar. O sugestie insa, va rog sa puneti in fata articolelor dumneavoastr un DISCLAIMER, gen: “orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare… sau, personajele din poveste si faptele prezentate sunt pure fantezii ale marelui autor… etc. Acum pentru pacalicii care se lasa prostiti: gasiti-va un loc de munca, ceva util, lasati naiba fanteziile si ipocriziile ca autorul castiga bani pe seama prostiei voastre si isi rade in barba mirat, inca, ca in 2012 mai exista grivei care sa muste orice (Dan Diaconescu stie de ce!), vorba aia: prosti, da’ multi!"

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)