Pe scurt despre cazul Năstase

Este condamnat cu executare primul politician de mare calibru de după '89. 2 ani numa', dintre care aud că ar fi executat doar 8 luni, pentru corupție, mafie, din astea. Când să-l salte, se împușcă, nene, nu suportă umilința. Zici că-l așteptau vreo 10-20 de ani de stat la răcoare, să-i numere ouălele băieții specialiști în împingerea lutului la deal. Radu Tudor e în studio la Gâdea și află tot în timp real, ba ai spune că dinainte să se întâmple. El chiar intuise, doamnelor și domnilor, că Năstase s-ar putea sinucide. Ești bun, Răducule, bun de tot.


Năstase e scos pe targă cu un fular în jurul gâtului, nici ăla strâns bine, după cum se vede în imaginea de mai sus, luată de pe gandul.info. Zici că era răcoare și nu vroia să răcească. Nu tu mască de oxigen, perfuzii, pansamente serioase, nimic. Bașca faptul că Nastase era cât se poate de conștient, se vedea clar. Asta după ce s-ar fi fost împușcat în gât, de aproape. Sau poate că era pansat și nu vroiau ăia de la SMURD să i se vadă pansamentele, dar de ce? Altă explicație nu pot găsi pentru fulărelul ăla, care cu siguranță nu ar putea opri o hemoragie.

Între timp, în studioul A3, lingăii pesediști abjecți Radu Tudor, Ciuvică, Ciutacu, Gâdea, Badea and co. încep să-l scoată erou pe Năstase. Da, exact la așa ceva s-a ajuns. Ba că e dosar politic, ba că a fost acuzat pe nedrept, ba că a fost hărțuit sărăcuțul de el, ba că a făcut un gest demn și bărbătesc când a încercat să se sinucidă (?!); să-ți vină să verși mai rău ca după o beție cruntă, nu alta. La B1, ăia de-s băsiști în mod evident, registrul discuției era exact pe dos. 

Eu nu zic că a fost vrăjeală, nu am nicio dovadă. Dar nici nu iau de bun imediat orice mi s-ar vinde. Poate omul chiar s-a împușcat pe bune. Până una alta multe lucruri par suspecte iar altele sunt evidente, cum ar fi încercarea acestor mizerabile televiziuni de a ne manipula ca pe niște proști. O să vedem ce va fi, dar pariul meu e că Năstase nu va avea nicio problemă de sănătate în urma acestui incident iar la răcoare va sta foarte puțin spre deloc, că acuma e bolnăvior și nu suporta detenția, trebuie să fim înțelegători! A, încă o chestie: urmăriți atent ce se întâmplă în fundalul acestei nebunii, pentru că de regulă astfel de bombe apar când atenția noastră trebuie distrasă de la alte lucruri mai grave. 

Uitați și aici o părere. Și mai e ceva: Năstase a vrut să se sinucidă doar cu polițiștii ăia de față, pe care i-a ținut vreo 10 minute la intrare? Abia atunci a realizat că face pârnaie? Până atunci nu se putea sinucide? Întreb...

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?