Melissa Leo la Napoca 15

În urmă cu câteva ore vă spuneam că merg la Napoca 15 s-o văd din nou pe Melissa Leo, care a vorbit presei și publicului larg mai bine de o oră. Ei bine, fusei și a meritat.

Melissa a vorbit foarte deschis despre actorie, personaje, filmări, despre cum își alege un rol, despre faptul că a primit doar 2.400$ în urma rolului din Frozen River (care i-a adus nominalizare de Oscar), restul de numai 6.000.000$ mergând la regizor. Este important de specificat că nu a spus asta cu obidă, ci subliniind că un rol poate fi extrem de important pentru un actor chiar și în lipsa unui câștig substanțial (iată, în cazul ei, cariera i-a explodat după acest rol).

A fost foarte interesant când a povestit despre The Fighter, cum au tras multe scene chiar în sala de box unde se antrenaseră personajele reale și cum adevărata Alice Ward a fost alături de ea la filmări, lucru care a ajutat-o foarte mult (Melissa a jucat rolul Alice Ward în film). Din păcate tocmai aflu că Alice a murit anul trecut, la scurtă vreme după ce The Fighter a luat câteva Oscaruri. Melissa a vorbit foarte frumos și despre tehnica proprie de acting pe care o are Christian Bale, un autodidact după cum spune ea, pe care l-a studiat atentă.

Am apreciat și faptul că nu se machiază (a spus că preferă să fie naturală) și nu are câtuși de puțin probleme cu fani agasanți sau paparazzi. Melissa Leo este probabil cea mai naturală câștigătoare de Oscar din ultima vreme.

Articole despre evenimentul de azi puteți citi deja în Ora de Cluj și Citynews. Am mai adăugat și eu câteva poze aici. Îmi place ticul ei verbal - spune deseori right? la finalul frazelor. Right?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?