Ipocrizia lui Ponta

El este primul ministru și unul dintre liderii USL-ului, formațiunea politică în care românul naiv își pune mai nou speranțele. Ia priviți ce dublu standard are el. Before & after.


"Victor Ponta, preşedinte al PSD şi copreşedinte al USL, invitat la PRO TV, în emisiunea După 20 de ani, spunea pe 20 noiembrie 2011: Un semnal foarte clar şi, dacă domnul Băsescu nu-l înţelege şi nu-l recepţionează, nu vom ezita absolut deloc să introducem o acţiune de suspendare a domniei sale. Un preşedinte nu are voie să spună ce-i vine lui la gură sau prin cap în acel moment. Este o dovadă de iresponsabilitate. Un preşedinte al României, când face o declaraţie publică, trebuie să înţeleagă care este mesajul. Dacă el transmite populaţiei: „dom'le, Curtea Constituţională sau instanţele spun ceva, eu nu le respect", ce va înţelege cetăţeanul? Că nici el nu trebuie să respecte nicio decizie a instanţei. Asta înseamnă un stat anarhic. Nu poţi să fii preşedinte dacă eşti iresponsabil"

Pe 26 iunie, Victor Ponta, ajuns premier, contestă valabilitatea hotărârii Curţii Constituţionale, care a decis că preşedintele Traian Băsescu trebuie să reprezinte România la Consiliul European de vară, de la Brussels, din 28-29 iunie." (sursa)

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele