Iată-ne la banchet, acum 10 ani

Mai jos aveți un clip de 45 de minute, înregistrat în mai 2002 la Bușteni, acolo unde am petrecut un weekend cu ocazia terminării facultății. Până acum n-am auzit nimic de o revedere oficială, dar mă interesează mai puțin asta, atâta vreme cât mențin legătura cu mai mulți colegi. 

Am filmat cu o cameră video care încă mai există la Ploiești, dar pe care n-am mai folosit-o de mult. De fapt mai mult Andru a filmat și îi mulțumesc (el este blondul comic care apare ocazional în imagini). De asemenea îi mulțumesc lui Bogdan pentru că mi-a retrimis acest clip care zace pe undeva la Ploiești pe un CD, dar nu mai era în laptopul meu.

După cum veți putea remarca eram mai tineri și ca look și ca minte, mai cocălărei pe alocuri, însă acel weekend reprezintă o amintire foarte frumoasă pentru mine. Eu eram mai pletos și tras printr-un cercel, cam ca aici. Un laitmotiv al acestei filmări este reprezentat de obsesia de a nu fi filmat cu țigara în gură. V-am zis, eram copii. S-a cântat mult la chitară (veți viziona chiar la început With or Without You de la U2, iar mai târzu Wicked Game a lui Chris Isaak și Wish You Were Here de la Pink Floyd). La masa festivă chiar mă puteți vedea dansând, ceea ce reprezintă o minune.

Dacă foștii mei colegi ajung întâmplător aici pe blog, m-aș bucura să găsească acest video. Cred că și ei. Finalul e de generic.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?