Felix demisionează - Hai Antenă, disimulează!

Bombă, oameni buni! Șoc! Dan Voiculescu demisionează din funcția de senator! De ce? De sanchi! Motivul invocat nu contează, ci doar ăla foarte plauzibil și nerostit. Citez de pe contul Facebook al editorialistului Hotnews Dan Tapalagă:

"Alt mare barbat, Dan Voiculescu, a demisionat din Parlament. Adevaratul motiv e ca pe 29 avea termen, care putea fi ultimul. Adica risca la fel ca Nastase o condamnare. Demisionand din Senat, dosarul nu mai poate fi judecat la Inalta Curte. Pierzand calitatea de parlamentar, cazul trebui judecat de o instanta inferioara, probabil de Tribunal. Tara de adevarati barbati, oameni de stat (cu ochii pe tot ce se poate fura). Nastase se zgarie cu pistolul la gat, Varanul fuge de judecata prin demisie."
Știți ce mă va amuza  teribil în continuare? Să văd cum Răducu Tudor, Ciutaci, Ciuvici, Gâdici, Bădici și alți lătraci îi vor peria imaginea șefului și ne vor explica nouă, păcălicilor, ce mare om este Voiculescu și ce gest de mare onoare a făcut el. Hăhăhăhăhăhă!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?