Dacă mai aveam ceva dubii că e făcătură în dosarul Bombonel

S-au risipit aseară. L-am auzit pe avocatul unuia dintre cei doi polițiști care "au asistat la tentativa de suicid" declarând că Nastase, după ce s-a împușcat, s-a schimbat singur de cămașă. Nu știi ce să faci, să râzi, să plângi, să te consideri insultat și luat de ultimul prost? Am citit și declarațiile oficiale ale celor de pe ambulanță, care au spus că în seara aia Năstase avea de fapt perfuzie, dar sub pătură, de aia nu se vedea (?!)

Adică o avea pusă la modul în care dona sânge în perfuzie, în loc să primească perfuzia în venă. Pentru că de aia vezi cum toate perfuziile sunt ținute, de fapt, la un nivel superior corpului pacientului. Există mai multe rigori medicale pe care amatorii ăștia le-au ignorat când și-au pus în aplicare scenariul.

Dar cea mai tare dovadă că e o făcătură abjectă și că impostorul ăsta corupt ne râde în față și profită de capitalul de imagine pe care i-l fac păcălicii ce suspină indignați, cu creierele spălate de antene, a fost însăși mufa arogantă, cu un ușor rictus triumfalist a lui Bombonel, pe care o afișa când l-au scos din spital pentru a-l duce la penitenciar. Priviți cum poza pentru camere. Cazul e rezolvat, cel puțin în forul meu interior.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)