Cum puteți urmări live meciurile de la Euro pe care nu le transmite TVR

Știe toată lumea deja că în faza grupelor un meci pe zi poate fi văzut la TVR iar celălalt pe Dolce Sport. Ieri mi-am făcut abonament online pentru o lună pentru a putea urmări meciurile. Ca în orice treaba, există avantaje și dezavantaje, cel puțin asta e impresia după prima zi.

Intri aici și îți faci cont, durează foarte puțin. Apoi, ca să-ți faci abonament dai click aici. Bifezi pachetul pentru o lună (bănuiesc că nu te interesează pe 6 luni), ăla de 4 euro. Crezi că te va costa numai 4 euro? Greșit. Mergi mai departe și plătești prin sms, e foarte simplu. Ți se cere să mai dai unul, pentru confirmare, dar e ok, doar o dată ești taxat. Faza enervantă (ca principiu, nu ca diferență de sumă) constă în faptul că nu poți plăti fix 4 euro, cât ești anunțat inițial, ci ai doar opțiunea pentru 5 euro, la care se adaugă și clasicul TVA. Per total 7 euro și ceva. Și gata, primești un cod de confirmare apoi ești in business.

Iată care sunt avantajele pachetului online Dolce (strict din punctul meu de vedere). În primul rând scapi de comentatorii de la TVR, care sunt insipizi și omoară pasiunea. La Dolce îi ai pe Cosmescu (el a comentat aseară), Enăchescu și Grădinescu. Tot e ceva. Doi la mână, ai și multe emisiuni în timpul zilei, deci nu plătești doar pentru meciuri, ci și pentru talk-shoaie despre Euro. 30 și ceva de lei pentru toate astea nu mi se pare deloc mult, înseamnă fix cât ai da să vezi un meci la terasă și să te întorci acasă cu un taxi.

La capitolul dezavantaje aș bifa o singură chestie, totuși destul de enervantă. Se vede întrerupt, recepția nu e deloc cursivă, dar asta am remarcat că se întâmpla numai când dădeam full screen. Dacă lăsam ecrănelul ăla la mărimea lui inițială se vedea perfect. E un dezavantaj pentru mine, pentru că după cum puteți vedea în imaginile alăturate îmi scot laptopul prin tv și aș fi vrut să văd meciurile tolănit pe canapea, nu holbându-mă în ecranul computerului. Oricum, vedem pe parcurs cum evoluează treaba asta.

Sigur mai apar multe site-uri unde se pot vedea meciurile care nu sunt date live de TVR - deja există acesta, însă aici iar nu scapi de comentariul ălora (ei comenteză live pentru înregistrarea pe care o dau după meci).

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?