Care e faza cu dușurile reci?

Discutam ieri cu o prietenă (care rămâne anonimă până când consideră că trebuie să-și facă simțită prezența) și amândoi am căzut de acord că dușurile astea reci, invocate mai mult (dacă nu chiar exclusiv) în registrul umoristic, nu au niciun rost. Vorbim bineînțeles despre dușul rece ca metodă de a te calma când ești horny. Păi, dragii mei, care dintre voi face duș rece când e excitat și nu poate face sex? Pe bune acuma. Nu e mai simplu și mai frumos să rezolvi problema în stilul clasic?

Eu detest dușurile reci și le fac numai când sunt nevoit. Ultima oară s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, când n-am avut apă caldă vreo săptămână pentru că nu-și plătiseră unii întreținerea. E oribil. Paralizezi de frig, ai tendința să dai rasol și e posibil să răcești. Ia să vedem, curaj, avem pe aici oameni căliți care fac dușuri reci în lipsă de altceva? Sau ăsta e doar un basm la care apelăm doar pentru a sugera altora în mod finuț că suntem (sau că ei sunt) horny?


Mai degrabă aș spune că în limbajul uzual duș rece = lucru manual. De exemplu dacă o femeie e agasată de insistențele unuia, îi va veni mult mai ușor să-i spună "Fă un duș rece și lasă-mă!", în loc de "Fă-ți una mica!". Și, doi la mână (pun intended), după ce ai face dușul rece și temperatura corpului ți-ar reveni la normal oare nu te-ai întoarce de unde ai plecat? Ce ai rezolvat?


Hai, aștept păreri. Ipocriții aroganți și complexați care "n-au avut nevoie niciodată de dușuri reci sau de altceva" nu vor fi băgați în seamă.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)