Veep

Săptămâna asta n-am filme pentru voi, dar vă recomand un serial. E fresh, abia a apărut primul episod. Se numește Veep iar în rolul principal o puteți admira pe Julia Louis-Dreyfus (încântătoarea Elaine din Seinfeld), care acum, la 51 de ani, pare neschimbată, cu excepția ridurilor din jurul gurii.

Julia joacă rolul vicepreședintelui SUA și este fascinant s-o vezi cum aruncă fuck și fucking în stânga și-n dreapta, după ce în Seinfeld nu se foloseau deloc cuvintele cu F. Pentru mine a fost și mai amuzant că am beneficiat de o traducere făcută de băieții de băieți, care traduceau expresii gen why the fuck didn't I know about this? cu de ce p*la mea nu am știut despre asta? - priceless! Sau, expresia pe care o puteți remarca în acest trailer, anume this has been pencil-fucked?, mi-a fost tradusă exact așa: asta a fost futută din pix? - mwuahahaha.

Serialul are umor, cel puțin asta tind să cred după ce am văzut episodul-pilot, fără să mă bazez pe abuzul de înjurături când afirm asta. Mi-a plăcut și faptul că toți au mobile BlackBerry, telefonul meu preferat.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele