Friday, 4 May 2012

Veep

Săptămâna asta n-am filme pentru voi, dar vă recomand un serial. E fresh, abia a apărut primul episod. Se numește Veep iar în rolul principal o puteți admira pe Julia Louis-Dreyfus (încântătoarea Elaine din Seinfeld), care acum, la 51 de ani, pare neschimbată, cu excepția ridurilor din jurul gurii.

Julia joacă rolul vicepreședintelui SUA și este fascinant s-o vezi cum aruncă fuck și fucking în stânga și-n dreapta, după ce în Seinfeld nu se foloseau deloc cuvintele cu F. Pentru mine a fost și mai amuzant că am beneficiat de o traducere făcută de băieții de băieți, care traduceau expresii gen why the fuck didn't I know about this? cu de ce p*la mea nu am știut despre asta? - priceless! Sau, expresia pe care o puteți remarca în acest trailer, anume this has been pencil-fucked?, mi-a fost tradusă exact așa: asta a fost futută din pix? - mwuahahaha.

Serialul are umor, cel puțin asta tind să cred după ce am văzut episodul-pilot, fără să mă bazez pe abuzul de înjurături când afirm asta. Mi-a plăcut și faptul că toți au mobile BlackBerry, telefonul meu preferat.