Trei filme în care mi-ar fi plăcut să joc

Aceasta este o idee de-a Laurei, care a provocat mai mulți bloggeri cinefili. Eu m-am băgat singur în seamă. Pare a fi o sarcină grea să alegi doar trei filme din categoria asta; la mine au fost clare din start primele două opțiuni. 

1. Before Sunset (plus Before Sunrise). Mi-ar fi plăcut să fiu în rolul jucat de Ethan Hawke (mai ales că în viața reală am dat de câteva ori pe acolo, experimentând situații asemănătoare). Nu are rost să detaliez, de-a lungul anilor am scris destul de mult despre filmele astea. Am ales imaginea de mai jos pentru că Ethan apare cu fața, dar uite și asta ce mișto e


2. Seria Die Hard. V-am mai spus că John McClane, jucat de Bruce Willis, este unul dintre eroii copilăriei mele. O să văd la infinit filmele astea fără să mă plictisesc. La anul prin februarie o să apară a 5-a parte, care se filmează acum. Yippee-ki-yay, motherfuckers! (și acum caut pe Google cum se scrie drăcovenia asta). La motherfuckers mă refer...


3. Acest loc 3 este foarte discutabil. Ar putea fi catralioane de roluri aici. Hai să ne oprim la Jim Carrey, care este genial în Liar Liar (eu folosesc rar cuvântul ăsta). I-aș fi dat Oscar pentru rol și chiar cred că merită unul în viața asta, fie și pentru un rol de comedie, nu neapărat dramă (Jim este foarte bun în ambele ipostaze). Cred că realizați că este foarte greu să faci rolul din Liar Liar și nu-mi imaginez alt actor care să-l fi dus la capăt la modul magistral în care a făcut-o Jim. 


Am evitat să pomenesc în acest articol roluri legendare făcute de monștri sacri cum ar fi Pacino, De Niro sau Nicholson, pentru că aș fi făcut un Top 20 numai cu ei. Doi la mână, nici măcar în glumă, așa la modul inocent al acestui blog, nu pot spune că mi-ar fi plăcut să joc eu rolul acestor maeștri, oricare ar fi acest rol. Poate ar fi fost ultra cool, hai s-o dăm așa, să fiu în locul lui Chris O'Donnell din Scent of a Woman, doar pentru onoarea de a face echipă cu Pacino în rolul său de Oscar. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)