Top Hollywood's Milfs (primul loc + o mențiune)

Continuare de aici.

O cititoare m-a făcut să realizez că am uitat să pun pe cineva în listă. E drept, oi fi uitat mai multe, dar nu mai contează. Este vorba de Marion Cotillard (vezi comentariile). Cu siguranță ar fi fost prin Top 10 pe undeva. Marion are 36 de ani, un soț și un copil. A luat Oscarul pentru senzaționalul rol din La môme, unde o joacă pe Edith Piaf. Mulți o știu din Jeux d'enfants, însă mie mi se pare cu adevărat fermecătoare în A Good Year, alături de Russell Crowe. Așadar hai să spunem că-i acordăm lui Marion premiul special al juriului, apoi trecem la locul 1. 1. Kate Beckinsale - 39 ani. S-a stabilit. E superbă englezoaica. Are un copil cu Michael Sheen (nu Charlie, să nu confuzăm), alături de care a fost 8 ani. Tot de 8 ani e măritată cu alt tip. Nu are nominalizări la premiile mari din industria filmului și recunosc că nici măcar n-am urmărit-o în cvadrilogia Underworld, pentru că nu-i genul meu de film. Poate vreți totuși să aruncați un ochi la scena asta (am mai linkuit-o, până și muzica din fundal e fenomenală). 

De ce îmi place așa mult Kate? Nu știu. La ea până și accentul british e sexy, deși în general mă enervează. Posedă un erotism foarte rafinat și aș paria că poate fi în același timp submissive & dominant. Am văzut-o în mai multe filme și se descurcă foarte bine atât în rolul timidei cât și în cel de femeie a dracului. Biatch!
 
 

 
Fiți pe recepție, o cititoare mi-a făcut un top personal al bărbaților, o să-l postez zilele astea dintr-un foc. Pam pam.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce seriale mai urmărim #19