Top Hollywood's Milfs (20-16)

Cine nu cunoaște termenul, se poate documenta aici. Eu voi devia un pic de la acea definiție. De altfel hai să vă prezint criteriile acestui top, în care ordinea contează mai puțin sau deloc, importantă fiind doar celebrarea frumuseții unor femei care nu mai sunt la prima tinerețe. 

- am ales numai actrițe, nu și alte celebrități sau figuri publice

- vârsta: 35-50 ani (de aceea nu veți întâlni în cest top febleți personale cum ar fi Mila Kunis sau Jessica Biel)

- nu a contat dacă au sau nu copii, tot milfese sunt

- nu am găsit cele mai recente poze în cazul unora și e posibil ca între timp să nu mai arate așa trăznet, dar ne facem că nu vedem asta

- deși m-am oprit la 20 de nume, printre ele nu se găsește Angelina Jolie. Niciodată nu m-am dat în vânt după ea, plus că ar fi fost extrem de clișeistic s-o inserez aici. "Cine-i cea mai hot din lume? Angelina!" Ei bine, nu și pentru mine.  

Ok, o să avem 5 pe zi, să nu amețim. Începem dară. Veți remarca faptul că, pe lângă looks, aceste actrițe au multe trofee importante la activ, deci și joacă foarte bine.

20. Reese Witherspoon - 36 ani. După un mariaj cu Ryan Phillippe, în urma căruia au rezultat doi bebei, îl așteaptă acum pe al treilea, cu un nou soț. Am văzut ultimul ei film, arată excelent. A luat Oscar de rol principal pentru Walk the Line19. Robin Wright - 46 ani. Este fosta doamnă Penn. Robin și Sean au doi copii împreună. Acum actrița este într-o relație cu Ben Foster, cu 15 ani mai tânăr ca ea, pe care probabil l-a cunoscut când trăgeau Rampart. Așa e când ești milf, ai iubit mai tânăr, nu? A fost nominalizată Golden Globe pentru celebrul rol Jenny din Forrest Gump. Run, Forrest, run!18. Julia Roberts - 44 ani. Este la a doua căsnicie și are trei copii. Practică hinduismul, ceea ce e o treabă foarte faină din punctul meu de vedere. A luat Oscar pentru Erin Brokovich și a mai avut alte două nominalizări pentru suprema statuetă.17. Sandra Bullock - 47 ani. Este divorțată și nu a făcut copii, dar a adoptat. A luat un Oscar acum 2 ani pentru The Blind Side.16. Gwyneth Paltrow - 39 ani. După relații cu Brad Pitt și Ben Affleck, este de de 8 ani soția lui Chris Martin, vocalul trupei Coldplay. Au doi copii împreună. Gwyneth are la activ un Oscar, încă din 1999, pentru rolul din Shakespeare in Love.Mâine continuăm topul.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)