Top Hollywood's Milfs (15-11)

Continuare de aici.

15. Catherine Zeta-Jones - 42 ani. Știți foarte bine că e soția lui Michael Douglas. Sunt născuți în aceeași zi, numai că el e cu 25 de ani mai în vârstă. Un fleac. Au împreună o fetiță. Catherine deține un Oscar, pentru rolul din Chicago14. Rachel Weisz - 42 ani. Are la activ o scenă de sex foarte tare, cu Jude Law. Dar mai presus de asta posedă un șarm cu totul aparte. Este căsătorită, are un copil (nu cu actualul soț) și una bucată Oscar, pentru rolul din The Constant Gardener.


13. Carla Gugino - 41 ani. O știți din clipul Always al lui Bon Jovi, din Californication, din Righteous Kill (unde joacă alături de Pacino și de Niro) și nu numai. Căsătorită, fără copii. Nu are premii notabile, dar se prezintă foarte bine.
12. Naomi Watts - 43 ani. Lăsând aspectul fizic la o parte, este actrița mea preferată. I-am dedicat un articol mai demult. Este căsătorită cu actorul Leiv Schreiber și au împreună doi copii. Naomi se gândește să se convertească la budism, dar ar trebui să realizeze că nu are nevoie de nicio convertire în acte sau prin vreun ritual, ci numai de una făcută în forul ei interior. A fost nominalizată Oscar pentru rolul din 21 Grams.11. Cameron Diaz - 40 ani. E cam țopică ea de fel, dar aici vorbim despre looks. Uite, de exemplu pe Charlize Theron o consider o elegantă, dar nu-mi trezește impulsuri de niciun fel. Are ceva fad, greu de explicat. Așadar nu va fi în acest top. Cameron în schimb e un adevărat animal. Nu a fost căsătorită până acum și nici copii n-a făcut. Cea mai lungă relație a ei pare să fi fost cea cu Justin Timberlake. A fost nominalizată pentru 4 premii Golden Globe, dar nu a luat niciunul.


Mâine intrăm în top 10.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)