Lăbarii de la Cuțu Cuțu au înnebunit de tot

Update: au modificat titlul între timp.

Serios. Jur că o spun fără patimă, deși poate nu o să mă creadă nimeni. Priviți ce comunicat de presă au lansat azi. "Câinii nu sunt evrei ca să fie duși la Auschwitz"?! Apropo se scrie cu SCH, nu cu SH cu au scris ignoranții ăștia. Deci ce să înțelegem dintr-o astfel de frază, că evreii și-au meritat soarta, ducă-se în penis cu tot neamul lor, dar cățelușii merită un destin mai bun? Nebunia ăstora e deja patologică, nu mai e de mult o figură de stil.

Trecând peste enormitatea din titlu, ce mai înțelegem? Că nici cu adăposturi nu-i bine, frate! Ce propun ei? Sterilizare și adopție. Așa vor dispărea câinii de pe străzi, ăia vreo 2.000.000 câți sunt acum. Vedeți cine vă papă banii pe care-i cotizați la stat? Niște nenorociți din ăștia, fie foarte parșivi, fie complet nebuni. Dacă ar fi exterminați maidanezii, așa cum ar trebui și așa cum extermini alte animale dăunătoare, asociațiile astea ar muri de foame. N-ar mai avea motiv să taie frunză la câini și să pape bani de la buget. Noi, cu toții, sătulii de javre și iubitorii de maidanezi deopotrivă, cotizăm pentru salariul acestor lăbari și pentru a menține câini periculoși pe stradă. Orice altceva e poezie.

Și încă un aspect important: cine tolerează situația asta? Politicianul, luat așa în modul, la modul general, ăla pe care o să pui tu ștampila și peste o lună la locale și în noiembrie le generale, apoi te vei privi în oglindă și te vei simți un dobitoc, păcălit a nșpea oară. Pentru că, prietene, crede-mă, nimeni nu-ți va rezolva problemele în țara asta. Singurele noastre variante sunt să le ignorăm, să le rezolvăm singuri sau să emigrăm.

Comments

Popular posts from this blog

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit