Thursday, 31 May 2012

De ce micționez contra vântului când vine vorba de Nicușor Dan

Vântul (sau curentul) fiind ăla fetișist al tineretului din capitală, care vede în acest independent oengist salvarea Bucureștiului. 

1. L-am auzit vorbind și pare doar un pic mai elevat ca Sobaru.

2. E cuțofil.

3. Nu ar avea nicio șansă contra sistemului, chiar dacă prin absurd ar ieși primar. Asta dacă presupunem că e 100% independent, dar asta e o altă discuție. 

4. Are 0 șanse să câștige alegerile, oricât s-ar mobiliza tinerii pe Facebook să-l voteze și oricât i-ar prosti el, matematicianul, prin clipulețe stupide ca ăsta de mai jos, care te fac să te simți ca la un interviu-țeapă, când constați că ai fost chemat pentru o lăbăreală de job ce presupune marketing în rețea. Hai, fanilor, faceți o listă cu minim 4 persoane pe care să le convingeți să-l voteze pe Nicușor. Până una alta eu îi fac mai multă campanie decât îi faceți voi, că tocmai i-am postat pe blog ineptul clipuleț. Dar tot nu iese primar, facem pariu?

Atenție: eu nu vă sfătuiesc să puneți ștampila pe contracandidații lui Nicușor, ci să nu o puneți pe nimeni. Sau, cel mai bine, s-o puneți pe mai mulți deodată, adică să anulați votul.